1 sene önce
1 sene önce

Temsilcilerimiz Avrupa'da maçlar Tivibu'da

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, basketbolun en iyilerini ekrana taşımaya devam ediyor. EuroLeague ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimizin kritik maçları Tivibu’dan naklen yayınlanıyor.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, Avrupa’da boy gösteren temsilcilerimizin maçlarını seyircileriyle buluşturmaya devam ediyor. EuroLeague’de Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, puan tablosundaki yakın rakipleriyle çift maç haftasında mücadele ediyor. Galatasaray NEF, Bahçeşehir Koleji ve Darüşşafaka Lassa ise FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde son 16 gruplarında Türkiye’yi temsil etmeye devam ediyor. 

EuroLeague’de kritik hafta

Avrupa’da oynadığı son maçlarını kaybeden Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, çift maç haftasında puan tablosunda kendilerine yakın rakipleriyle karşı karşıya geliyor. Ligde lider konumda bulunan Olimpiakos ile evinde oynayacağı mücadele ile liderlikte ben de varım demek isteyen Fenerbahçe Beko çift maç haftasındaki ilk maçına 31 Ocak Salı günü saat 20:45’te çıkıyor. Alt sıralarda yer alan Almanya takımı Alba Berlin’i ise 3 Şubat Cuma günü saat 20:45’te yine evinde ağırlıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun maçları Tivibu üzerinden S Sport’tan naklen yayınlanıyor.

Diğer temsilcimiz Anadolu Efes ise play-off potasındaki rakiplerinden Zalgiris Kaunas’ı 1 Şubat Çarşamba günü saat 20:30’da Sinan Erdem’de ağırlarken, lig lideri Olimpiakos’a ise Yunanistan’da konuk oluyor. Olimpiakos-Anadolu Efes mücadelesinde ilk düdük 3 Şubat Cuma günü 22:00’da çalıyor. Temsilcimiz Anadolu Efes’in Zalgiris karşısında oynayacağı maç S Sport’tan, Olimpiakos deplasmanı mücadelesi S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanıyor. 

BŞL’de son 16 gruplarında heyecan sürüyor

FIBA tarafından organize edilen Basketbol Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Temsilcimiz Galatasaray NEF, Yunan ekip AEK’i Sinan Erdem’de ağırlıyor. 31 Ocak Salı günü oynanacak mücadelede ilk düdük 20:00’da Tivibu Spor 1’de çalıyor. Diğer temsilcimiz Bahçeşehir Koleji ise grubunda kaybettiği ilk maçın ardından Rytas Vilnius deplasmanına mutlak galibiyet için çıkıyor. Tivibu Spor’dan yayınlanacak mücadele 31 Ocak Salı günü saat 20:30’da başlıyor. Darüşşafaka Lassa evinde oynayacağı ikinci hafta mücadelesinde İspanyol ekip Lenova Tenerife ile karşılaşıyor. Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak maç, 1 Şubat Çarşamba 20:00’da Tivibu Spor 1’den naklen yayınlanıyor. Basketbol Şampiyonlar Ligi, EuroLeague ve daha birçok dev organizasyonun maçları Tivibu’dan canlı olarak izlenebiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login