4 ay önce
4 ay önce

Sabri Şafak Yeniden Refah Partisi’nden Esenler Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

1984 Malatya ili Pütürge ilçesi doğumlu olan SABRİ ŞAFAK eğitimini Malatya’da tamamladıktan sonra işleri dışında sosyal anlamda çalışmalarını malatyada sürdürdü.

1995’te İstanbul Esenler’e yerlesti. Calışma hayatına tekstil işi ile başlayan bu süreçte çıraklık, kalfalık, ustalık derken daha sonra kendi işimi kurup kendi tekstil atölyesinde işveren olarak devam etmekte.
Pütürge Kavaklıdere (Rıka)derneği yönetim kurulu üyesi. Aynı zamanda gayrimenkul işi ilede uğraşmakta.
Siyasi hayatına ilk adımı kısa süre AK Parti gençlik kollarında görev aldı.

Aynı zamanda Sivil toplum örgütlerinde görevlerde bulundu. Mastöb Gençlik Kolları kurucularından olup. gençlik kolları başkan yardımcılığı yaptı. Yoğun işlerinden dolayı bir süre siyasete ara verdikten sonra tekrar ailesi, yakın çalışma arkadaşları ve siyasi partilerden gelen istek üzerine siyasete tekrar kaldığı yerde devam etmek ve Türkiye başta olmak üzere İstanbul ve Esenler ilçesinde halka hizmet etmek için bir süre Yeniden Refah partisi Turgut Reis mahalle başkanlığı yaptı. Yakın zamanda Yeniden Refah Partisi Esenler ilçe başkanlıginda yönetime girdi.

YENIDEN REFAH PARTİSİ ESENLER BELEDIYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI olarak başvurusunu yaparak “Başta Malatyalı hemşehrilerimiz ve tüm esenler halkının desteğini bekliyorum” diyen ŞAFAK “Esenlere hizmet etmek benim için farklı bir duygudur. Birimiz hepimiz ve hepimiz birimiz olarak din, dil, mezhep, fikir, bölge ayrımı yapmadan herkese her kesime hizmet etmeye hazırım” dedi.

SABRİ ŞAFAK sözlerini şöyle devam ettirerek; “Bizler değerli genel başkanımız sayın Dr. FATİH ERBAKAN’ın projelerinin ülkemize büyük katkıları olacağına inandığımız için yeniden REFAH partisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login