1 sene önce
1 sene önce

Mahmut Görgen Kimdir? Kaç Yaşında? Aslen Nereli? Mahmut Görgen Albümleri

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mahmut Görgen, Türk DJ ve Aranjör olarak tanınmaktadır.

Mahmut Görgen’in electronic müzik tutkusu ve yeteneği, kendisini Türkiye’nin en başarılı DJ ve Prodüktörlerinden biri haline getirmiş oldu. Mahmut Görgen’in prodüksiyonları, 190 ülkede dünya çapında yayınlandı ve dünyanın genelinde pek çok farklı radyo istasyonu ve podcast’te yer aldı.

Görgen, 2007’de müzik sektörüne adım attığından bu yana çok uzun bir yol kat etti. Yapımları, pek çok farklı müzik listesinde yer almasından dolayı ün kazandı..

‘Touch The Sky’ adlı şarkısıyla ilk büyük çıkışını yayınlayan Görgen; “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” ve “LOCO” adlı single çalışmalarıyla aranjörlük konusundaki başarılarını taçlandırdı. Görgen’in müzikleri sektör içerisinde çok iyi desteklenmekte ve Türkiye’den pek çok önemli sanatçıların desteğini almayı da başardı. 2022’de arabeskin usta sesi Cansever’in “Özür Diliyorum” şarkısına yaptığı Deep House tarzındaki aranjesiyle müzik sektöründeki bilinirliğini daha da arttırdı.

Görgen ayrıca Demet Akalın, Sibel Tüzün, Alişan Yeşim Salkım, Deha Bilimlier gibi Türkiye’nin en iyi sanatçılarından bazılarıyla aynı sahneyi paylaşma, konserlerden sonra sahne alma onuruna da sahip. Başarılı bir DJ ve prodüktör olmasının yanında Görgen, Dünya’nın en büyük radyolarından biri olan Power FM’de yer alan PowerApp üzerinden de hazırladığı setlerini müzikseverlerle buluşturuyor.

Görgen’in müziğine olan tutkusunun yanı sıra yeteneği ve  de bağlılığı onu kesinlikle  dikkat edilmesi gereken bir DJ ve Aranjör yapıyor.

Albümleri;

2007 – Kalbimin Sahibine (Ft. İbrahim Karabulut)

2019 – Touch The Sky

2020 – Fall (Ft. BEKULAH)

2020 – Ne Salaksın (Ft. Dilşad Çatalcalı)

2020 – Sky Ride

2020 – Beautiful (Ft. BEKULAH)

2020 – NeMutlu Türk’üm Diyene

2021 – Hep Acıya Yakın Yüreğim (Ft. İbrahim Karabulut)

2021 – LOCO

2021 – Sen (Ft. İbrahim Karabulut)

2021 – NUTUK

2021 – Everything

2022 – İtiraf Et (Ft. Eda Baysal)

2022 – Özür Diliyorum (Ft. CANSEVER)

2022 – Nefret – Remix (Ft. Hakan Ergün)

2022 – Her Şeyim (Ft. İbrahim Karabulut)

2023 – Bahçede Mış Mış (Ft. Ulaş Gürdal)

2023 – Go

Paylaşın
Benzer Yazılar

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login