4 ay önce
4 ay önce

Türkiye’de ilk defa bir Muzik kategorisi, EDM müzik listesinde, Top 100’e girdi

Dünya müzik endüstrisinin en seçkin müzik listesinde, Türkiye’den ilk ekibimizden profesyonel sanatçımız Mirza Öztürk(Mirza Dmf), EDM kategorisinde, dünya’nın en seçkin elektronik müzik listesi olarak kabul edilen Beatport EDM Top 100 ‘de boy göstermeye başladı.Evet Mirza Dmf’den bahsediyoruz. Başarılı muzisyen aramıza katıldığında zaten ödüllere ve rekorlara doymuş uluslararası profesyonel Sanatçı Ve iş Adamıydı. Kendisi yurtdışı seyahatlerinde katıldığı DJ festivallerindeki superstar DJ ve müzik prodüktörleri ile bağlantılarında. ‘The Legend’ uluslararası DJ ve müzik prodüktörleri eğitimleri organizasyonunu başlatma kararı vererek müzik hayatına sert bir şekilde başlamıştır. Mirza Dmf kısa bir sürede müzikal yeteneklerini birlikte profesyonelleşen memleketimizi gururlandıran özel bir sanatçımızdır. Profesyonel DJ ve müzik prodüksiyon oryantasyonunu başarılı bir şekilde başlatan ve organize eden sanatçımız ilk senesinde, dünya’nın en gözde müzik mağazasında. Müzik listesi olarak kabul edilen Beatport üzerinde EDM kategorisinde bugüne kadar Türkiye’de elde edilemeyen önemli bir başarıya ulaşarak yüzbinlerce şarkının içerisinde 5 numaradan giriş yapmıştır.

Sevgili Mirza, sonraki müzik projelerinde ise yine seçkin müzik mağazaları Apple Müzik ve Spotify gibi listelerde bölgesel liste başarılarını sürdürmüştür. Mirza Dmf’de diğer sanatçılarımız gibi Dünya üzerinde müzikal projeler sürdürdüğümüz yıldız DJ’lerdr. Grammy ve Billboard ödüllü sanatçılarımız ve birçok global müzisyen ekip arkadaşlarımızdan destek ve özel ilgi gösterilmiştir. Türkiye’de ve yakın ülkelerde düzenlediğimiz Party ve müzik konser etkinliklerimizde sahne almayı başaran Mirza Dmf, Fatman Scoop, Steve Aoki, Luis Fonsi, Ayo and Teo, Million Stylez, gibi isimler ile aynı sahnede muhteşem performanslara imza atmıştır. Ülkemizde 20 yılı geçkin bir süredir dünya müzik endüstrisinde yer alan müzik prodüksiyon eğitimleri ve profesyonel DJ eğitimleri verilmektedir. Sanatçımız Mirza Dmf ve yüzlerce eğitim alan vizyon sahibi muzisyenler ile birlikteyiz.

Sizlerde bu haber yazımızdaki gibi Türkiye’de ilk defa başlığında yer alacak gurur verici müzikal başarılara imza atmak için profesyonel DJ eğitimlerimiz ve sonrasında müzik prodüksiyon dersleri ile hızlı ve etkin bir başlangıç yapabilirsiniz. Sevgili Mirza Dmf’yi tebrik ediyoruz. kendisi göstermiş olduğu Beatport EDM Top 100 müzik listesi başarısı ile kariyerinde önemli bir seviye elde ederken, bizleride profesyonel DJ eğitimi ve geliştirme takımı olarak gururlandırmıştır.

Dünya’nın en seçkin müzik sanatçıları, Tanınmış DJ’ler, yıldız ses sanatçıları ve Grammy ödüllü müzik prodüktörlerimiz tarafından samimi video mesajları ile desteklenirken müzik magazin siteleride bu önemli EDM müzik listesi başarısına Türkiye ve birçok ülke basınında yer verilmiştir.

Mirza Dmf ve ‘The Legend’ ekibinin tüm yeni müzik çalışmaları ve en güncel haberlerini sosyal medya ve web sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz Instagram. : @radiohead Facebook : @radiohead

 

Mirza Dmf ‘ The LEGEND ‘

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login