9 ay önce
9 ay önce

Melisa Özmen’e Yalıkavak Nusret’te ihtişamlı doğum günü

İş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Tülay Özmen’in küçük kızı Melisa Özmen tatiline devam ettiği Bodrum’da yaş gününü kutladı.

Yalıkavak Marina’daki Nusret’te seçkin isimlerin katıldığı kutlamayla yeni yaşına giren Melisa Özmen’i mutlu gününde Tülay Özmen, Sema Çelebi, Nursel Arslan Sibel Vatandost Gül Ergi ve şarkıcı Kendi yalnız bırakmadı.

Melisa Özmen için hazırlanan 3 katlı görkemli doğum günü pastası kadar Gaziantep’in ünlü baklavacısı İmam Çağdaş tarafından yollanan “Happy Birthday Paris” yazılı özel doğum günü baklavası da kutlamaya renk kattı.

“Yerli Paris Hilton” olarak tanınan Melisa Özmen güzelliğiyle dikkat çekerken partiye katılanlar genç sosyetik için, “Paris değil Barbie” yorumu yaptı ve Barbie akımına gönderme yaptı. Paris Hilton’un giydiği kıyafetin aynısıyla partiye katılan Özmen, bu kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.

3 aylık Bodrum tatilinin ardından doğum günü sonrası Marmaris’e geçen sosyetik güzel, İçmeler’de bulunan denize sıfır kendine ait oteline yerleşti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login