1 sene önce
1 sene önce

Monster Notebook, yeni Curved oyuncu monitörü Aryond A27 V1.2 ile Monster ekosistemini genişletiyor!

Monster Notebook, yüksek performanslı dizüstü bilgisayar ve ergonomik oyuncu ekipmanlarından oluşan Monster Notebook ekosistemini zenginleştirmeye devam ediyor. Monster Notebook ailesinin en genç üyesi Aryond A27 V1.2 oyuncu monitörü, ileri teknoloji donanımı ve keskin görüntü kalitesiyle, oyuncuların ve görsel içerik üretimi alanında çalışan profesyonellerin beğenisine sunuldu.

 

Monster Notebook, yüksek performanslı dizüstü bilgisayar ve ergonomik oyuncu ekipmanlarından oluşan Monster Notebook ekosistemini zenginleştirmeye devam ediyor. Monster Notebook ailesinin en genç üyesi Aryond A27 V1.2 oyuncu monitörü; ileri teknoloji donanımıyla akıcı ve gerçekçi bir görüntü sunarken Curved ekran özelliğiyle benzersiz bir monitör deneyimi vadediyor.

 

Oyunlardan maksimum verim almak isteyen oyun severler ve kreatif alanda çalışan profesyoneller için tasarlanan Aryond A27 V1.2; 240 Hz yüksek ekran yenileme hızı, 1920×1080 çözünürlüğü ve VA teknolojisine sahip paneliyle dikkat çekiyor. 1ms tepkime süresi, 3000:1  kontrast değeri, 119,9 SRGB profesyonel renk gamı ve HDR10 özellikleriyle geliştirilerek canlı, etkileyici ve gerçekçi bir deneyim sunuyor.

 

Curved panel sayesinde daha geniş görüş alanı, daha gerçekçi görsel deneyim

27 inç boyutu, 16:9 oranı, incecik çerçevesi ve geniş curved panel tasarımıyla gelen Aryond A27 V1.2 monitörler, yüksek tempo gerektiren oyunlarda dahi göz konforundan taviz vermeyerek gerçekçi bir oyun deneyimi vadediyor. Farklı kullanım ihtiyaçları düşünülerek birden çok amaca uygun kullanım sunmak üzere geliştirilen yeni Aryond monitörler; standart, film, fotoğraf ve oyun olmak üzere dört farklı görüntü modu arasında geçiş imkânı sunuyor.

 

Ayrıca, daha iyi bir görsel deneyim sunmak için yırtılma, gecikme ve kayma sorunlarını ortadan kaldıran AMD FreeSync ve NVIDIA G-Sync teknolojileri ile desteklenen Aryond A27 V1.2 monitörler, MRPT teknolojisiyle gölgelenmeyi engelleyerek keskin görüntü kalitesini zirveye taşıyor.

 

Uzun süreli kullanımlar için mükemmel bir ergonomi

Anti-Flicker Teknolojisiyle geliştirilen yeni Aryond monitörler, ışık titreşimlerini engelleyerek ekran başında geçen uzun oyun ve çalışma seansları sonunda gözlerde hissedilen yorgunluk, kaşıntı ve bulanıklık gibi rahatsızlıkları minimuma indiriyor. Ayrıca, Düşük Mavi Işık Filtresi sayesinde, ekrandan yansıyan zararlı mavi ışığın yoğunluğunu azaltıyor.

 

130 mm yüksekliğindeki ayarlanabilir asansör standı ile sağa ve sola 30 derece dönebilen monitör, arkaya 15 ve öne 5 derece eğilebiliyor. Aynı zamanda 90 derecelik açı formunda da kullanılabilen Aryond A27 V1.2, özellikle uzun saatler boyunca ekran kullanan profesyoneller için ideal görüş açıcısı ve ergonomik bir kullanım pozisyonu sağlıyor.

 

Göz alıcı renklerin bulunduğu parlak RGB aydınlatması sayesinde görsel ziyafeti dış tasarımına da yansıtan yeni Aryond monitörün bir diğer dikkat çeken özelliği ise 2 Watt gücüne sahip iki hoparlörü ile sesi güçlü bir şekilde iletirken ekstra bir ses kaynağına ihtiyaç bırakmaması. Bu sayede film izlerken, oyun oynarken ve çalışırken konforlu bir deneyim sunuyor. 

 

 

“Monster Notebook ekosistemi genişlemeye devam edecek”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Monster Notebook Çevre Birimleri Direktörü Birol Sülük, “Monster Notebook olarak, bir kullanıcının ihtiyacı olan tüm donanım bileşenlerini sağlayan ürün portföyümüzü hem yeni notebook modellerimizle hem de aksesuar ürünlerimizle genişletmeye, teknoloji tutkunlarına kişiselleştirilmiş deneyim sunmaya devam ediyoruz. Aryond ailesinin yeni üyesi A27 V1.2 curved oyuncu monitörümüzle de oyun tutkunlarının ve fotoğrafçılık, video düzenleme, grafik tasarımı ve yazılım gibi alanlarda çalışan profesyonellerin ihtiyaç duydukları ekran teknolojisini ergonomik bir tasarımla sunuyoruz. Ayrıca, deneyim mağazalarımızda ve web sitemizde kullanıcılarımızın beğenisine sunduğumuz yeni Aryond monitörümüz gibi, farklı kullanım amaçlarına aynı anda hizmet edebilen çok fonksiyonlu aksesuarlarımızın bulunduğu ürün portföyümüze önümüzdeki süreçte yepyeni ürünler eklemeyi planlıyoruz” dedi.

 

Monster Express ile ister bugün ister yarın teslimatın kapına gelsin

Sunduğu benzersiz satış öncesi ve sonrası hizmetleriyle öne çıkan Monster Notebook, kargo beklemeyi ortadan kaldıran yeni teslimat hizmeti Monster Express ile müşterilerine hızlı ve kolay bir satın alma deneyimi sunuyor. Monster Notebook web sitesinden yapılan alışverişlerde geçerli Monster Express ile kullanıcılar ister aynı gün içinde ister bir sonraki gün siparişlerini teslim alıyor. İstanbul’da hizmet veren Monster Express, gerçek zamanlı sipariş takibine de imkân veriyor.

 

Son olarak, yeni Aryond A27 V1.2 model oyuncu monitörleri ve Monster Notebook ekosistemindeki tüm ekipmanlar hakkında detaylı bilgi almak için haftanın her günü 9:00-21:00 saatleri arasında Monster Notebook Dijital Mağazası’nı ziyaret edebilir, Monster Notebook uzmanlarıyla anında görüntülü bağlantı gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login