2 sene önce
2 sene önce

Başkan Keleş Akyazı İlçesinde Esnafla Bir Araya Geldi Keleş, “Bu Çile İlk Seçimde Son Bulacak!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Akyazı ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Önce Akyazı pazar esnafını ziyaret eden Başkan Keleş hemen ardından hasta ziyaretlerinde bulundu.
 
 
Başkan Keleş’e ziyaretlerinde İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu,İl Başkan Yardımcısı Gönül Yıldız İrsi ve Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Furuncuoğlu ve İlçe Başkanı Mustafa Sağır, ilçe yöneticileri eşlik etti.
 
 
Esnafa en yakın olan halka en yakın olandır anlayışı ile ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkan Keleş, Akyazı İlçe Başkanı Mustafa Sağır ve il, ilçe yönetimi ile birlikte Akyazı ilçesi pazar esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Başkan Keleş, tezgâhçıların sorun ve önerilerini dinlemeyi de ihmal etmedi. Pazar ziyaretinin hemen ardından Akyazı İlçesi’nde hasta ziyaretlerinde bulunan Başkan Keleş, hastalarla tek tek ilgilenerek geçmiş olsun temennisinde bulundu.
 
 
"ÜRETİCİ TOPRAĞA KÜSTÜRÜLDÜ"
Esnafın kârdan çok zarar ettiğini belirten Başkan Keleş," CHP yönetimiyle beraber her zamanki gibi esnafımızın yanında olduğumuzu belli ederek, ziyarette bulunduk. Pazar esnafına hayırlı işler diledik. Fakat bir dokunduk bin ah işittik. Nedeni ise enflasyon ve iktidarın uygulayamadığı politikalar. Esnaf kârdan çok zarar ediyor. Borç harç içinde ürün vermeye çalışıyor, iktidar ise yardım eli uzatmayarak, zam üstüne zam ekleyerek, yerli üreticiye destek vermeyerek, haciz ile icra ile korkutarak üreticiyi küstürüyor.
 
 
"TEZGÂH FİYATLARI EL YAKIYOR"
Vatandaş da aynı dertten mustarip, çünkü tezgâhlar pahalı, insanların cebinde para yok. Birçok üründen mahrum kalıyorlar. 200 TL ile 3 poşetlik meyve ya da sebze dahi alamıyorlar. 
 
 
"BU ÇİLE SON BULACAK"
Fakat biz pazarcı esnafımıza sözümüzü verdik, politikalarımızdan bahsettik, uzun uzadıya konuşup, fikir alışverişinde bulunduk ve iktidar olduğumuz ilk an bu çilenin son bulacağından bahsettik.
 
 
"CHP İL VE İLÇE ÖRGÜTÜMÜZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Pazar ziyaretlerimizin hemen ardından hasta ziyaretlerinde bulunduk. Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Elimizden geldiğince yardımda bulunduk. Tekrardan tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve CHP Akyazı İlçe Başkanı Sağır ile il, ilçe yönetimimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login