2 sene önce
2 sene önce

Kaan Ekenler’in yeni teklisi “Caruso”

Sektöre emin adımlarla giriş yapan Kaan Ekenler, İtalyanca Pop Opera alanındaki ilk teklisi olma özelliği taşıyan “Caruso” yorumu ile tüm dijital platformlarda 1 Temmuz’da yayında!



Farklı rengi ve tarzıyla ilgileri üzerine toplamayı başaran sanatçı’nın aranjörlüğünü Alperen Gören ve Soner Kırmızıgül üstlendi.



Kaan, kendi kurduğu M. Music Co. (MMC Müzik Yapım) etiketi ile yayınladığı parçanın prodüksiyonu’nun tamamını bağımsız olarak yaptıklarının altını çizdi. Şarkının klip çekimlerini ise ünlü yönetmen Emre Barut (Zobunus) üstlendi. 19. Yüzyılın en ünlü Tenor’u Enrico Caruso’nun ölüm anını anlatan şarkı klibin ilham kaynağı oldu ve Kaan’ın yorumu ile tüyleri diken diken yapan bir proje ortaya çıktı.

 

Biyografi:

1991 yılında Hedielberg’de doğdu ve Tarsus’ta büyüdü. İlk ve orta eğitimini Tarsus S.E.V’de tamamladı ve 2009 yılında Tarsus Amerikan Kolejinden mezun oldu. 2012 Yılında Exeter Üniversites Management with Tourism bölümünü başarıyla tamamladı ve ardından 2012 yılında Four Seasons Otel İstanbul’da satış ve pazarlama departmanında çalışmaya başladı ve 2015 yılında Four Seasons Otel Bahrain’e Müdür olarak transfer oldu. Bu dönemin hemen ardından 2019 yılında 100 başarı bursu ile kazandığı Haliç Üniversitesi Opera ve Konser şarkıcılığından mezun oldu. 2019 yılında bağımsız ve pop müzik dünyaları arasında bir köprü oluşturmayı hedefleyen M. Music Co. (MMC Müzik Yapım) İsimli plak şirketini kurdu. Günümüzde M. Music Co. (MMC Müzik Yapım) ekibiyle beraber kariyerine devam etmenin yanısıra benzer vizyona sahip sanatçıların prodüksiyonlarını da gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login