3 sene önce
3 sene önce

Doğu ve Güneydoğu Onur İttifakı’nı bağrına bastı

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, ülkenin dört bir yanını gezmeye devam ediyor. Doğu ve Güneydoğu turunda konuşan Aydın, doğu ve güneydoğunun Onur İttifakı’nı bağrına basacağını söyledi.
Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle yurt gezilerine aralıksız devam ediyor. Ülkenin batısı ile doğusu arasında mekik dokuyan Yaşar Aydın, gittiği yerlere dahi tekrar gidiyor.
 
Çalışmalarıyla dikkat çeken ve siyasetin dikkat çeken ve en çok konuşulan ismi olan Yaşar Aydın soluğu bir kez daha Mardin’de aldı. Burada bir konuşma yapan Aydın şöyle söyledi:
“CUMHUR VE MİLLET İTTİFAKLARINA NEFES ALDIRMAYACAĞIZ”
“Şundan herkes emin olsun ki, Doğu ve Güneydoğu’da elini sıkmadık, kapısını çalmadık kimse bırakmayacağız. Bu bölge baştan ayağa Onur Hareketi olacak. Kararlıyız, tüm Türkiye’de Cumhur ve Millet İttifakı’na nefes aldırmayacağız.”
“EVLATLARIMIZIN KADERİNİ VİCDAN FUKARALARINA BIRAKMAYACAĞIZ”
Mevcut yönetime ve muhalefete de tepki gösteren Aydın, “Cumhur ittifakı yöneticilerinin eşleri manikür yaptırmak için özel jetle bir ilden diğerine gidiyor. Millet İttifakı yöneticileri ve belediye başkanları ise Bodrum’da zevki sefa sürüyor. Yani biri manikürde biri zevki sefada! Millet mi? Millet de açlık, sefalet ve çaresizliğe mahkûm. Yüce Yaradan şahidimiz olsun, evlatlarımızın kaderini bu vicdan fukaralarına asla bırakmayacağız. Bedeli ne olursa olsun bunların devri bitecek ve ülkeyi kanıyla canıyla kuranların torunlarının yönetme devri gelecek, bundan kimsenin asla bir şüphesi olmasın.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login