3 sene önce
3 sene önce

MNG Kargo, üreticinin emeğini tüm Türkiye’ye ulaştırıyor

MNG Kargo, Türkiye ekonomisinin yapıtaşı niteliğindeki KOBİ’lere verdiği desteği, yerel üreticilere sağladığı avantajlı fiyatlarla  bir kez daha ortaya koyuyor.

 

 

MNG Kargo, her türlü zorluğa karşın üretme tutkusundan vazgeçmeyen ve yöresel zenginlikleri Türkiye geneline ulaştırmaya çalışan yerel üreticilerin bu çabasına, özel bir kampanyayla destek veriyor. 

 

Her zaman KOBİ’lerin yanında konumlanan şirket, yöresel kalkınmayı desteklemek amacıyla düzenlediği kampanya kapsamında yerel üreticilerin gönderilerini özel fiyatlarla taşıyor.

 

MNG Kargo, zeytin, üzüm, peynir, fındık, bal, narenciye, kuru bakliyat gibi ülkemizin dört bir yanında yetişen yöresel zenginlikleri alıcılarına ulaştırırken, üreticilere kargo gönderimlerinde avantajlı fiyatlar sunarak bütçelerine anlamlı bir katkıda bulunuyor.

 

MNG Kargo bu kampanyasıyla, Karadeniz Bölgesindeki çay ve fındık üreticisinin,Akdeniz bölgesindeki meyve ve narenciye üreticisinin, Ege Bölgesindeki zeytin ve üzüm üreticisinin, Marmara Bölgesindeki peynir üreticisinin, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki kuru bakliyat üreticisinin, İç Anadolu Bölgesindeki bal üreticisinin ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanındaki tüketicilere en uygun fiyatlarla ulaştırıyor. 

 

  

MNG Kargo hakkında:

2003 yılında kurulan MNG Kargo, 800’den fazla şubesi, 9 tanesi Teknolojik Aktarma Merkezi olmak üzere toplam 27 aktarma merkezi, 14 bölge müdürlüğü, 11.000’in üzerinde çalışanı, 3.200’den fazla kara taşıma aracıyla hizmet vermektedir. MNG Kargo, Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ve dünyada 220 farklı ülkede, günde 700 bin adrese dünya standartlarında hizmet ulaştıran Türkiye’nin lider kargo şirketlerindendir. 

 

2000 yılından bu yana Türkiye’ye 5 milyar dolardan fazla yatırım getirmeyi başaran Turkven’in danışmanlığını yaptığı kurumsal yatırımcılar ve başta Haydar Sancak ile Suat Sancak olmak üzere, Sancak Ailesi 2017 yılında MNG Kargo’yu satın almıştır. Türkiye’de kargo taşımacılığı sektörünün gelişiminde başrol oynayan, dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ile ülkemiz taşımacılık sektörüne çağdaş dinamikler kazandırmış olan MNG Kargo, güçlenen sermaye yapısıyla teknolojik yatırımlarına devam etmektedir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login