3 sene önce
3 sene önce

Başkan Buran, “Partiye gelen 10 kişiden 8’i iş için geliyor”

Başkan Buran, “Partiye gelen 10 kişiden 8’i iş için geliyor”
“İnsanlar artık İktidardan Nefret Etmiş Durumda”

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ahmetli İlçe Başkanı Halil Buran, “İnsanlar eskiden korkarlardı. Artık insanların korkmadığını görüyorum. Bununda seçimde sandığa yansıyacağını düşünüyorum. Çünkü insanlarda artık nefret etmişlik var” dedi.

İLÇE TEŞKİLATI OLARAK İŞ BULMA KURUMU GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ahmetli İlçe Başkanı Halil Buran, Ahmetli ilçesinde yaşanan sorunları anlattı. Vatandaşların partilerine gelerek iş istediklerini söyleyen başkan Buran”Partimize gelen 10 kişiden 8’i iş için geliyor” dedi. Başkan Buran, “ Bizim burda ilçe başkanlığı yaklaşık bir buçuk yıllık görev sürem boyunca bize gelen her on vatandaştan 8 tanesi iş için geliyor. Yani biz sanki CHP olarak iş bulma kurumu olarak çalışmaya başladık. Vatandaşların sorunu geçim sıkıntısı. Burada korona vatandaşın, zorda olan çiftçinin, esnafın daha da sıkışmasına sebep oldu. Bu dönemde kepenklerini kapatmak zorunda olan esnafın kirası, sgk, vergiler gibi ödemeleri devam etti. Çiftçi zaten perişan. Girdi maliyelteri almış başını gitmiş. Ürünler tarlada kalmış durumda. Traktörler hacizli, icradan satışa çıkarılmış durum. Yani ekonomi bitmiş durumda. Vatandaş gününü kurtarma telaşında. Çarşı pazar ateş pahası. Vatandaş ne yapsın. Vatandaşta sandığı bekliyor gibi geliyor bana…”şeklinde konuştu.

İNSANLARDA ARTIK NEFRET ETMİŞLİK VAR, BUNUN SANDIĞA YANSIYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Göreve geldiğinde yeni yaptıkları lokalin açılışına gelen insanların artık kokmadığını gördüğünü anlatan başkan Buran, şöyle konuştu:

“Biz ilçe başkanı olduktan sonra yeni bir lokal yaptık. Açılışa Genel Başkanımız geldi ve o açılışımızı yaptı. Ve ben meydanda orda ortamı izledim. Baktım ki insanlar eskiden korkardı. Ben burada görünmüyüm, oğlum işe girecek, şurda tayinim var diye bunlardan çekinir korkardı. Ben o gün genel başkanımızın geldiği gün, insanların korkmadığını, göstere göstere buraya geldiğini, daha önce farklı siyasi partilerde gördüğümüz kişilerin de bu iktidardan bıktığını haykırdığını gördüm. Değişiklik, insanlardaki bu değişim çok fazla ilçemizde de çok fazla. Bunun seçime yansıyacağını düşünüyorum ben. Yüzde 25 gibi bi oranda oyumuz avar. Bunun ben Ahmetli’de yüzde 35 -40 lara çıkacağını düşünüyorum. Çünkü insanlarda artık bir nefret etmişlik var. Bunu görüyorum. “

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login