3 sene önce
3 sene önce

Pepsi’nin sunacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Final Açılış Töreni’ni Süperstar Marshmello taçlandıracak

"Happier", "Silence" ve "Friends" gibi hit şarkılarıyla tanınan Platinum ödüllü sanatçı/yapımcı, dünyanın en çok izlenen canlı spor etkinliği olan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde global Pepsi sahnesine çıkacak ve destansı bir performansa imza atacak. Marshmello, Pepsi'nin beş yıldır sunduğu Açılış Töreni’nde hem futbol hem de müzik severlerin kaçırmak istemeyeceği altı dakikalık eşsiz şovunda, Pepsi ve UEFA tarihinde bir ilke imza atacak, en yeni teknolojilerle hazırlanmış sanal bir deneyim yaşatacak.

 

“Bu gerçekten de başka hiçbir şeye benzemeyen bir yıl oldu diyen Marshmello şunları söyledi: “Spor, müzik ve eğlence hayranlarıma daha önce hiç görmedikleri bir şov sunmayı dört gözle bekliyorum. Pepsi ve UEFA sayesinde, dünyaya tam olarak bunu sunacağım. Herkesin keyif alabileceği bir performansa imza atacağım.”

 

PepsiCo Global İçecek Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Natalia Filippocants şunları söyledi: “Pepsi, 2016'dan beri UEFA ile birlikte Açılış Töreni platformuna hayat veriyor ve bu yılın şovu, töreni bir üst seviyeye taşıyacak. Pepsi eğlencenin ne olduğunu çok iyi biliyor ve dünyanın buna en çok ihtiyaç duyduğu zamanlarda neşe sunuyor. Bu yıl stadyumda daha az insan olsa da enerji ve heyecan azalmayacak. Dünyanın her yerindeki futbol ve müzik kitlesine hitap eden kutlama marşlarıyla dolu, kalp atışlarını hızlandıran ve müzik türlerini aşan neşeli bir set hazırlayan Marshmello, bu yılki UEFA Şampiyonlar Ligi finali için mükemmel bir sanatçı. Hayranlar, bazı özel konukların da dahil olacağı, heyecanı daha da artıran duyuruları takip etmeli, bu yüzden bizi izlemeye devam edin.”

 

Dünyanın en çok beklenen yıllık spor etkinliklerinden biri olan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin bu yılki maçı 200'den fazla ülkede ve bölgede yayınlanacak. Pepsi markaları Pepsi, Pepsi Max ve Diet Pepsi'nin sahiplendiği açılış töreni, Avrupa kulüp futbolunun en büyük maçı başlamadan birkaç dakika önce yayına girecek.

 

UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein, "Pepsi ile bir yıl daha işbirliği yaparak tüm dünyadaki taraftarları memnun etmek için müzik, eğlence ve sporu bir araya getirmekten heyecan duyuyoruz. UEFA Şampiyonlar Ligi finaline dev isimler ve destansı performanslar getirme konusunda büyük başarılar yakalayan yakın iş birliğimiz sayesinde bu yıl Marshmello'nun unutulmaz bir gösteri sergileyeceğine eminiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login