3 sene önce
3 sene önce

Gilead’ın bağış programı Perfection İstanbul’a emanet

Perfection İstanbul, programın kreatif süreçlerinin yönetiminin yanı sıra jüri değerlendirme toplantısının ve online ödül töreninin organizasyonu konularında da Gilead’a destek verecek.

 

Gilead’ın 2013 yılından bu yana yürüttüğü Gilead ile Hayat Bulan Fikirler bağış programı; HIV, viral hepatitler, sistemik mantar enfeksiyonları, onkoloji ve hematolojik maligniteler alanlarında hastalıkların taranmasını, teşhis edilmesini ve/veya uygun tedavilere ulaşılmasını iyileştirmeye yönelik en iyi uygulamaların ve yeni fikirlerin geliştirilmesini, keşfedilmesini ve yayılmasını sağlayacak projelere destek vermeyi amaçlıyor.

 

Program kapsamında 800 bin dolar destek sunuldu

Gilead ile Hayat Bulan Fikirler bağış programına 2013 yılından bu yana 330’un üzerinde başvuru yapıldı ve bugüne kadar HIV, hepatit B, hepatit C, hematoloji, onkoloji ve sistemik mantar enfeksiyonları gibi alanlarda 39’u bilimsel ve 15’i sosyal olmak üzere toplam 54 projeye destek verildi. Gilead ile Hayat Bulan Fikirler bağış programı kapsamında bugüne kadar verilen destek miktarı 800 bin dolara ulaştı.

 

Gilead ile Hayat Bulan Fikirler bağış programının iletişim süreçlerini yönetecek Perfection İstanbul; çizgi üstü ve çizgi altı reklamcılık, prodüksiyon, medikal reklam ve dijital hizmetler ana başlıkları altında gerçekleştirdiği çalışmalarla adından söz ettiriyor. Perfection İstanbul’un portföyünde; Allergan Aesthetics, Abbvie, AstraZeneca, Acino, Boston Scientific, Exeltis, İçtur Holding, Merck Türkiye, Oktay İnşaat, Takeda gibi birçok marka yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login