3 sene önce
3 sene önce

TDP’li Hüseyin Akgün’den Barış Yarkadaş’a ziyaret

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, KRT TV’yi ziyaret etti.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün ile Gazeteci Barış Yarkadaş, KRT’de yayınlanan ‘Şimdiki Zaman’ programında önce bir araya geldi.

KRT TV’de yayınlanan ve Gürkan Hacır’ın sunduğu Türkiye’nin en çok izlenen haber-tartışma programı ‘Şimdiki Zaman’ programından önce CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş ile Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün sohbet ederek, gündeme dair konuları konuştular. Ziyaretin ardından açıklama yapan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün şunları söyledi:

“KRT TV’nin programlarını yakından takip ediyoruz. Medyanın tek elde toplandığı, kanalların propaganda, reklamcılık ve halkla ilişkiler aracına dönüştüğü ve gazeteciliğin unutulduğu bu dönemde böyle kanalların, gazetelerin değeri daha da anlaşılıyor. Bu anlamda haksızlığa, zulme, yanlışa karşı ses çıkaran gazetecileri, zor şartlarda yayın yapmaya çalışan basın emekçilerini canı gönülden kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum. Türkiye’nin geçtiği baskı ortamında, ekonomik krizde gazeteciler önemli bir misyonu sırtlarına yüklüyor. Karanlık günler geride kaldığında milyonlarca lira yatırım yapılan fakat kimsenin izlemediği kanallar tarihin tozlu raflarına kaldırılacakken KRT TV gibi, özgürce, yandaş olmayan yayınlar yapan basın kuruluşları ise hak ettiği değeri görecektir. Bizi bu denli güzel ağırladıkları için de Sayın Yarkadaş’a teşekkür ederim”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login