3 sene önce
3 sene önce

İŞBİR Yatak’tan filenin efelerine destek ziyareti

Yatak Uzmanı İşbir Yatak, Milli Takımlar Uyku Koçu olduğu Filenin Efelerini Türkiye Voleybol Federasyonu Başkent Voleybol Salonu’nda ziyaret etti.

 

Ziyarette, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, İşbir Yatak Genel Müdürü Ahmet Tokeri, İş Geliştirme Yöneticisi Hamdi Ünal Akmeşe ve ekibi ile birlikte Reklam ve Pazarlama Yöneticisi İpek Öztürk bir araya geldi. 

 

HER ZAMAN MİLLİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ

 

Avrupa şampiyonası öncesi Efelerin heyecanını paylaşan İşbir Yatak Genel Müdürü Ahmet Tokeri, “İşbir Yatak olarak, milli takımlarımızın ana sponsoru olmaktan duyduğumuz gururu ve mutluluğu tekrar belirtmek istiyoruz. Ülkemizin gururu olan takımlarımızın değerli oyuncuları, bizi her zaman onurlandırmıştır. Bu anlamda, Filenin Efeleri de bizi her fırsatta en az Filenin Sultanları kadar gururlandırmaya devam ediyor. Biz de, bu süreçte hem maddi hem manevi anlamda desteklerimizle millilerimizin yanında olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Bu anlamda Millilerimizin, önümüzdeki şampiyonalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine ve daha nice başarıları bizlere kazandıracaklarına şüphem yok.” dedi.

 

Her zaman millilerimizin yanında olacaklarını ifade eden Tokeri, ayrıca artık Millilerin uyku sağlığından sorumlu olduklarını ve bununla ilgili olarak da Millilerin daha iyi uyanmaları için ‘Milli Takımlar Uyku Koçu’ olarak tüm takıma yatak hediye ettiğini belirtti.

 

Antrenman sonrası yapılan ziyarette Efelerin enerjilerine enerji katmak için yapılan tatlı ikramının ardından Ahmet Tokeri ve Hamdi Ünal Akmeşe, TVF Başkanı Sayın Mehmet Akif Üstündağ ile istişarelerde bulundu. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login