3 hafta önce
3 hafta önce

Konya Büyükşehir Ekipleri Hatay’da Sel ve Su Baskınlarına Müdahale Ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Hatay’da yoğun yağışlara bağlı olarak yaşanan sel ve su baskınlarına müdahale ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi olarak depremin yaşandığı tarihten bu yana bölgede çalışmalara destek olduklarını belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Hatay’ımızın su, altyapı, kanalizasyon gibi sorunlarını çözmek için depremin ilk gününden itibaren KOSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimizce yoğun bir çalışma başlatmıştık.

Son dönemlerde yoğun yağışlara bağlı olarak Hatay’da depremzede vatandaşlarımızın barınması amacıyla kurulan konteyner kentlerde ve ana arterlerde yaşanan sel ve su baskınlarına müdahale amacıyla yine kardeşlerimizin yanındayız. KOSKİ ekiplerimiz Hataylı kardeşlerimize yardımcı olmak için çalışmalarına devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi olarak dayanışma ruhunu canlı tutmak amacıyla ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Tüm gücümüzle ve imkanımızla Hataylı kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
SON DAKİKA