1 hafta önce
1 hafta önce

Emmy Ödüllü Elisabeth Moss’un Başrolde Olduğu Dizi ‘The Veil’ İçin Geri Sayım Başladı

‘Taboo’, ‘Peaky Blinders’ ve ‘Great Expectations’ gibi yapımların yaratıcısı Steven Knight’ın yazdığı, Emmy ödüllü Elisabeth Moss’un başrolünde yer aldığı ‘The Veil’ ile randevuya günler kaldı.

İki kadının arasındaki yalanlar ve gerçekler üzerine kurulu ölümcül bir oyunu konu alan dizide birinin büyük bir sırrı varken, diğeri ise bu sırrı ifşa etmek ve yüzlerce insanın hayatını kurtarmak için gerilim dolu bir göreve çıkıyor. 

Çekimlerinin bir kısmı İstanbul’da gerçekleşen ve Kapalıçarşı, Yeni Galata Köprüsü gibi ikonik mekanlarda geçen dizi 6 bölümden oluşuyor. İstanbul’dan Londra’ya ve Paris’e uzanan çarpıcı hikayesiyle izleyicileri soluksuz bir serüvene çıkaracak olan dizide Moss’a Yumna Marwan, Josh Charles, James Purefoy, Alec Secareanu, Thibault de Montalembert ve Joana Ribeiro gibi isimlerin eşlik ettiği dizinin ilk 3 bölümünü ‘Killing Eve’, ‘Dracula’, ‘Penny Dreadful’ gibi önemli yapımların da bölümlerini yöneten Damon Thomas yönetiyor. ‘The Veil’ın asıl sürprizi ise konuk oyuncuları arasında usta oyuncu Haluk Bilginer’in yer alması.

İzleyicileri gerilim ve aksiyon dolu bir serüvene çıkaran ‘The Veil’, tüm bölümleriyle 29 Mayıs’ta sadece Disney+’ta yayında olacak.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login