1 sene önce
1 sene önce

İlk Defa Türkiye'ye Gelen X Serisinin İlk Modeli HONOR X9a olacak

Şık tasarımı, ekran özellikleri ve uzun ömürlü pil performansı ile dikkat çeken HONOR X9a, 1.000 TL ön kayıt avantajıyla birlikte geliyor.

Kısa bir süre önce global pazarda 100 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan ve en beğenilen modelleri kapsayan X serisinin ilk defa Türkiye’ye geleceğini açıklayan HONOR, satışa sunacağı ilk modeli açıkladı. Küresel akıllı cihaz üreticisi, tasarımı ve ekran özelliklerinin yanı sıra pil performansıyla da bulunduğu segmentte standartları yükseltecek yeni modeli HONOR X9a’yı Türkiye’ye getiriyor. 

Ön kayıt yaptıranlara 1.000 TL’lik indirim fırsatı

Merakla beklenen ve orta, üst segmentinde iddialı özellikleri bir araya getiren HONOR X9a, 9 Şubat’ta Türkiye’de ilk defa Hepsiburada’ya özel bir fırsatla satışa çıkacak. 8 Şubat akşamına kadar telefonu satın almak için ön kayıt yaptıranlara HONOR’dan Hepsiburada’da kullanabilecekleri 1.000 TL’lik indirim kuponu hediye edilecek.

Kayıt olmaları sonucunda hesaplarına hediye kodu tanımlanan Hepsiburada müşterileri, 8 Mart’a kadar HONOR X9a’yı satın aldıklarında 1.000 TL’lik  indirim oranından faydalanabilecekler. Hepsiburada kampanya sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HONOR X9a, Türkiye’ye geliyor

Harika bir kullanıcı deneyimi sunmak için ekstra performans sunan HONOR X9a, 120Hz Çok Yönlü OLED Kavisli Ekranı, yüksek kapasiteli dayanıklı ekranı, uzun süreler kullanım imkanı sağlayan pili ve Qualcomm® Snapdragon® 695 5G Mobil Platformu ile sınıfının en iyi görsellerini ve performansını sunuyor. 9 Şubat’ta satışa çıkacak olan HONOR X9a, üstün teknolojiyi, özellikleri ve güvenilir kaliteyi daha erişilebilir fiyatlar ile Türkiye’deki kullanıcılara sunacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login