3 sene önce
3 sene önce

Yaşamın renkleri bilkent center’da

Bilkent Center, Bilkent Sanat Sokağı RC Art Galeri işbirliği ile ünlü ressam Efgan Beyaz’ı ağırlayacak. 16-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek atölyede ziyaretçilere etkileyici bir resim şöleni yaşatılacak. 

Sanatın her alanından sanatçıyı destekleyen Bilkent Center, Efgan Beyaz ile renkli bir etkinliğe imza atacak ve sanat tutkunlarını ağırlayacak. İsteyen herkesin izleyebileceği ve canlı resim performansının sergileneceği etkinlikte ünlü resim sanatçısı yeteneklerini ziyaretçiler ile paylaşacak. Bisiklet, müzisyen veya şehir temalı bir çalışmayı en naif hali ile sanatseverlerle buluşturacağını ve bütün resim meraklılarını bu canlı performansa beklediğini söyleyen Efgan Beyaz “Gerçekleşecek olan canlı performansta akrilik çalışma ile 2 tablo yapacağız. Boyama tekniklerine de değineceğimiz atölyemizde; siz değerli ziyaretçilerimizi fırça darbeleri ile farklı dünyalara seyahat ettireceğiz” dedi.   

Efgan Beyaz, gerçekleştireceği resim atölyesinde sanatın tüm inceliklerini ve tualin büyülü dünyasını da ziyaretçiler ile buluşturacak. 

Tarih: 16-19 Haziran

Saat: 12.00 – 18.00

Yer: Migros Önü

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login