3 sene önce
3 sene önce

Deezer’dan muzisyenler ve yayıncılar icin tek bir analiz aracı

Yeni mobil uygulama, yayın trendleri ve dinleyici istatistiklerini sanatçılar ve yayıncılar için kategorilere göre ayrılmış, okunması kolay grafiklerle bir araya getiriyor.

 

 

Deezer'ın yeni uygulaması, müzisyenlerin ve yayıncıların kişiselleştirilmiş analizler ve anlamlı istatistiklerle kitlelerine erişimlerini ve performanslarını iyileştirmelerine yardımcı olacak. "Deezer for Creators"; sanatçıların, müzik endüstrisi profesyonellerinin ve podcast yayıncılarının, performanslarını tek bir kullanışlı mobil uygulamada değerlendirmelerini ve daha iyi hale getirmelerini sağlayan akıllı bir analiz aracı.

 

İlk kez sanatçılar ve podcast yayıncıları, tüm içeriklerini tek bir mobil uygulamada izleyebilecek. * Deezer, podcast yayıncıları için bir mobil analiz aracıyla ilgili duyrusunun ardından, daha önce “Analytics" (ve Web'de "Sahne Arkası") olarak bilinen ve müzisyenler için olan mobil uygulamayı güncelledi. Artık, editoryal bir çalma listesine bir parçaları eklendiğinde, sanatçılar otomatik olarak bir bildirim alacak.

 

Uygulamanın özellikleri içinde sanatçıların doğrudan hayranlarla bağlantı kurmasını sağlayan paylaşılabilir kartlar da bulunuyor. Her paylaşılabilir kart, sanatçının yer aldığı çalma listesinin adını içeriyor. ** Sanatçılar, paylaşılabilir "şarkı kartlarına" da erişimleri olacağından, yalnızca öne çıkan çalma listeleriyle sınırlı kalmayacak. Yeni bir parça yayınlandığında ilk yedi gün içinde sanatçılar hayranlarıyla paylaşabilecek ve sosyal kanallarında yayınlayabilecekler. 

 

“Deezer for Creators” uygulaması yakında içerik üreticileri ve sanatçılar tarafından çok beğenilecek şarkı ya da yayının performansının takibi gibi başka özellikler de sunacak. Bu özellikle günlük, haftalık ve aylık bazda içerik performansı ve verileri; platform, ülkeler, cinsiyet ve en iyi çalma listeleri dahil olmak üzere kategorilere göre ayrılmış, okunması kolay grafiklerle

izlenebilecek. 

 

Veriler zaman zaman bunaltıcı ve kafa karıştırıcı olabileceğini belirten Deezer İçerik Başkanı Frédéric Antelme “Yeni "Deezer for Creators" uygulamamız, ister sonuçlarınızı iyileştirmek isterse bir sonraki lansmanınızı planlamak olsun bir sonraki adımınızı planlamanıza yardımcı olacak, okunması kolay bir formatta her şeyi özetliyor. “Deezer for Creators” sanatçılara pazarlama planlarını ölçümlemelerine ve optimize etmelerine yardımcı olacak bir başarı tahmin aracı sağlayan tek mobil uygulama” dedi. 

 

 “Deezer for Creators” sadece mobil uygulama ile sınırlı değil. İçerik üreticileri ve sanatçılar ayrıca web üzerinden de biyografilerini, profil resimlerini güncelleyebilir ve yayınlarının öne çıkanlarını görebilir. 

 

Deezer yeni uygulamanın lansmanını kutlamak için sanatçılara özel indirimli bir HiFi teklifi de sunuyor. Yeni teklif, HiFi aboneliğini, Deezer'da içeriği olan ve Deezer for Creators'a kayıtlı tüm içerik yaratıcılar için 7,99 € gibi düşük bir fiyatla kullanılabilir hale getiriyor. Teklifi etkinleştirmek için içerik yaratıcıları e-postalarına gelecek olan kodu Deezer'ın web sitesindeki özel sayfada kullanabilirler. Kampanya 30 Ocak 2024’e kadar geçerli olacak. 

 

Deezer for Creators” uygulaması şimdi iOS ve Android'den indirilebilir. Mevcut kullanıcılar Backstage veya Analytics kimlik bilgilerini kullanarak oturum açabilir. Yeni kullanıcılar erişim istemek için buradan başvurabilir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login