3 sene önce
3 sene önce

McDonald’s Türkiye büyümesini sürdürüyor

Türkiye’de 35 yıldır hizmet veren McDonald’s, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. McDonald’s’ın başkentteki 23’üncü şubesi Beker Plaza’da açıldı 

 

McDonald’s Türkiye, yeni restoran açılışları ile büyümesini sürdürüyor. 35 yıldır müşterilerini lezzetli, kaliteli ve doyurucu ürünleriyle buluşturan McDonald’s Türkiye’nin yeni restoranı Ankara’nın Çankaya ilçesinde hizmete girdi. Beker Plaza’da açılan yeni restoran, aynı zamanda başkentteki 23’üncü şube oldu. 3 Haziran’da düzenlenen açılış etkinliğinde McDonald’s ekibi heyecanlarını paylaştı.

 

Beker Plaza şubesi, 480 metrekarelik alanı ve 40 çalışanıyla pandemi koşullarına uygun şekilde misafirlerini ağırlayacak. Gel-Al, Online Öde Gel Al ve Paket Servis hizmeti de yeni restoran tarafından verilecek.

 

Ekibiyle birlikte yeni restoranın açılışını yapan McDonald’s Türkiye Genel Müdürü Oğuz Uçanlar, “McDonald’s olarak önceliğimiz nitelikli bir büyüme sağlayabilmek. Bunun için her yerde olmaya çalışma yerine doğru yerde, doğru lokasyonda olmaya önem veriyoruz. Yeni restoranımızla da kaliteli, lezzetli ve doyurucu ürünlerimizi misafirlerimize sunacağız” dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login