3 sene önce
3 sene önce

Protinol teknolojisi ile Avon Edison Award’dan ödül aldı

Avon’un Protinol teknolojisi, dünyanın en yenilikçi ürün ve hizmetlerini belirleyen Edison Award’da gelişmiş cilt bakımı kategorisinde gümüş ödülün sahibi oldu. 1987 yılından bu yana devam eden ve Adını Thomas Alva Edison'dan alan organizasyon, ABD'nin inovasyon alanındaki en prestijli ödülleri arasında kabul ediliyor.  

 

Avon’un Protinol teknolojisi, dünyanın en yenilikçi ürün ve hizmetlerini belirleyen Edison Award’da gelişmiş cilt bakımı kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü. Protinol, sağlıklı ciltte bulunan her iki kolajen tipini de cilde geri kazandırarak cildi güzel, daha sağlıklı ve daha güçlü hale getiriyor ve bebek cildinde bulunan mükemmel kolajen oranının etkisini yeniden hissetmeye yardımcı oluyor. ANEW cildi yenileyen ampuller ve ANEW gündüz ve gece kremlerinde bulunan Protinol, 3.000'den fazla üst düzey işletme yöneticisi ve akademisyenden oluşan bir jüri heyeti tarafından onaylanarak ödülle taçlandırıldı. Edison Award ile bu bileşenin cilt bakımı endüstrisinde devrim yaratma potansiyeli de tescillenmiş oldu. Adını Thomas Alva Edison'dan alan ve ABD'nin inovasyon alanındaki en prestijli ödülleri arasında kabul edilen organizasyon 1987'den beri düzenleniyor.

 

Son 10 yılın en heyecan verici keşiflerinden

 

Avon Cilt Bakımı Ürün Geliştirme Direktörü Anthony Gonzalez, “Uzun yıllardır yenilikte öncülük eden Avon, Protinol ile son 10 yılın en heyecan verici keşiflerinden birini gerçekleştirdi. Bir bilim insanı olarak, böylesine önemli bir formülün işleyişini görmek ve dünyanın önde gelen cilt bakımı bilimcilerini bile hayran bırakacak derecede güçlü bir bileşeni keşfetmek, gurur verici. Protinol teknolojisi, cilt bakımında güçlü bileşenler sayesinde yan etkiler olmadan sadece yedi gün içinde sonuçları çıplak gözle görmeyi sağlıyor" dedi.

  

Edison Universe Yönetici Direktörü Frank Bonafilia ise "Bu yılki başvurularda işbirliği ve keşif seviyesinden çok etkilendik, Her nasılsa, bu küresel salgının eşi görülmemiş zorluklarıyla yüzleşirken, dünyanın dört bir yanındaki şirketler nasıl güvenli ve akıllıca çalışacaklarını ve ödül alabilecek düzeyde nasıl yenilik yapacaklarını buldular" diye konuştu.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login