3 sene önce
3 sene önce

People Make The Brand’in Son Oturumu Başlıyor

People Make The Brand, dördüncü oturumunda alanında uzman yerli-yabancı konuşmacılarıyla “Humanokrasi” konusunu masaya yatıracak.

 “Paradigma Kayması” ana temasıyla 8. kez düzenlenen işveren markası konferansı People Make The Brand, 10 Haziran Perşembe günü saat 14:00-16.30 arasında gerçekleşecek dördüncü ve son oturumunda “Humanokrasi” diyecek.

Pandemiden ötürü geçtiğimiz yıllardan farklı olarak 6 aya yayılan 4 farklı oturum ile online konferanslar dizisi halinde gerçekleşen etkinliğin “Humanokrasi” oturumunun kürasyon ve moderasyonunu People Make The Brand’in yaratıcısı, Universum Türkiye Lideri Evrim Kuran ile Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan üstlenecek.

Bu oturumda konuşmacı olarak; Youtube İçerik Yapımcısı Barış Özcan, Aclan Acar Strategic Advisory Kurucusu Aclan Acar, Yazar-Akademisyen Francesca Gino, Doktor-Akademisyen Prof. Dr. Türker Kılıç yer alacak.

Alanında uzman 4 konuşmacı “Humanokrasi” oturumunda; “İnsan İçin Teknoloji”, “İnsan Odaklı Dönüşüm”, “Asi Yetenekler” ve “Bağlantısal Bütünlük” konularını ayrıntılarıyla katılımcılarla paylaşacak.

Oturumlar HBR Türkiye Webinar Tool platformu üzerinden gerçekleştiriliyor ve izleyiciler konuklara anlık soru yöneltme şansına sahip olabiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login