3 sene önce
3 sene önce

Ericsson, dünyanın dört bir yanındaki üniversite öğrencilerini Ericsson İnovasyon Ödülleri 2021’e katılmaya davet ediyor

Ericsson, dünyanın dört bir yanındaki üniversite öğrencilerini Ericsson İnovasyon Ödülleri 2021'e katılmaya davet ediyor

• Finalistlerden büyük ödülü kazananlar  birincilik için 25.000 €, ikincilik için 15.000 €,  üçüncülük için 5.000 € ve @ericssoncareers Instagram hesabında en çok oy alan ek 2.000 € bonus ödüllerini alacaklar;

• Yarı finalistler de dahil olmak üzere tüm kazananlara mentorluk oturumları sunulacak.

Dünyanın dört bir yanındaki üniversite öğrencilerine Ericsson uzmanlarının desteğiyle yeni ve yenilikçi fikirler üretme şansı sunan ve her yıl düzenlenen geleneksel Ericsson İnovasyon Ödülleri 2021 resmen başlıyor.

2021 yılının teması ise "Dijital Uçurumu Kapatmak" olarak belirlendi. Dijital devrim, dünyamızda büyük değişikliklere neden oldu ve hayatımızı sayısız şekilde zenginleştirdi. Ancak, gezegenimizin yarısı çoğumuzun her gün kullandığı araçlara, bilgilere ve kaynaklara erişimi olmadan yaşıyor. Dünya teknolojiye giderek daha fazla bağımlı hale geldikçe dijital uçurum daha da büyüyor. Ekonomik, coğrafi, cinsiyet ve erişim faktörleri, dünya genelinde nüfusun büyük bir kısmını ciddi bir dezavantajda bırakıyor. 

İnovasyonlar, geleceğin ağlarını yeniden tanımlayabilecek basit kod değişikliklerinden, dünya genelinde insani yardım çabalarını ilerletecek karmaşık teknolojik gelişmelere kadar çok farklı şekillerde olabiliyor. Ericsson olarak günümüzde yaşanan sorunların üstesinden gelinmesini sağlayacak inovasyon ve geliştirmelerde gençlerin büyük katkısı olacağına inanıyoruz. Bu yüzden genç yetenekleri Ericsson İnovasyon Ödülleri 2021’e katılmaya davet ediyoruz.

Kayıt bilgileri

Ericsson İnovasyon Ödülleri'ne şu anda üniversitelerde öğrenim gören öğrenciler katılabiliyor. Dünyanın her yerinden davet edilen öğrenciler, iki ile dört kişiden oluşan takımlar oluşturarak yarışmaya katılabiliyor. Takımların, 5 Ağustos saat 11:00 GMT'ye kadar kayıt olması ve fikirlerini sunması bekleniyor. İlk 50 başvuruya, fikirlerini geliştirmek için ekstra rehberlik  alacaktır! 

 

Ödüller ve teşvikler

a) Yarı finalistler:

Yedi bölge kazananlarından her biri aşağıdakileri elde edecektir:

• 1.000 € nakit para ödülü

• Bazı durumlarda, ilgili bölgelerde sunulan ek özel takdir ve ödüller.

 

b) Yedi bölgesel kazanan dahil 14 Yarı Finalistin tümü aşağıdakileri elde edecektir:

• Ericsson inovasyon ve iş birimleri uzmanlarından  yedi haftalık mentorluk

• Ericsson sosyal medya ve dijital mecralarında tanınma

• Ericsson işe alım görevlisi ile mülakat olasılığı (O sırada herhangi bir uygun pozisyon varsa.)

• Başarı sertifikası

 

c) Finalistler

Üç finalist takımın tamamı şunları elde edecektir:

• Aşağıda belirtildiği gibi nakit ödüller (Ericsson tarafından ödenen İsveç vergileriyle)

1. Büyük Ödül Kazananı: 25.000 €

2. İkinci : 15.000 €

3. Üçüncü: 5.000 €

4. Bonus: Sosyal Medya Ödülü: 2.000 €

• Ericsson İnovasyon Ödülleri Büyük Finali’ne davet

• Ek olarak, dört haftalık rehberlik

• Ericsson sosyal medya ve dijital kanallarında tanıtım

Üç finalistin de girişleri @ericssoncareers Instagram sayfasına yüklenecek ve Büyük Final'den önceki 24 saat boyunca bu hesap üzerinden oy kullanımına açık olacaktır. En çok oyu alan finalist ek olarak 2.000 € bonus kazanacaktır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login