3 sene önce
3 sene önce

Çoruh EDAŞ’ın “Çocuklarımızın gözünden iş sağlığı ve güvenliği” temalı resim yarışması sonuçlandı

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (Çoruh EDAŞ), 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Haftası kapsamında, çalışanlarının çocukları arasında düzenlediği “Çocuklarımızın Gözünden İş Sağlığı ve Güvenliği” resim yarışmasının kazananları belli oldu.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde, kesintisiz enerji parolasıyla faaliyetlerini aralıksız sürdüren Çoruh EDAŞ, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamındaki çalışmalarıyla farkındalık yaratmaya devam ediyor. “Çocuklarımızın Gözünden İş Sağlığı ve Güvenliği” temasıyla Çoruh EDAŞ çalışanlarının çocukları arasında düzenlenen resim yarışmasının kazananları düzenlenen törenle açıklandı.  

İş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalığa çocuk gözünden dikkat çekilen bu anlamlı projede çocuklar, çizdikleri resimler ile hayal güçlerini yetenekleriyle buluşturdu. Yarışmada dereceye giren çocuklar ödüllerini, Çoruh EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir’in elinden aldı.

İş sağlığı ve güvenliğinin, enerji sektörünün ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Çoruh EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, “Her işimizin, her toplantımızın ilk gündemi iş sağlığı ve güvenliği. Çalışmalarımızın temel hedefi, tüm birimlere 365 gün iş güvenliği kültürünü aşılamak ve bu kültürü görünür kılmak. Tüm çalışanlarımızın iş kazası geçirmeden sahadaki faaliyetlerini devam ettirmesi her zaman birinci önceliğimiz. Farkındalığımıza en büyük katkıyı çocuklarımızın sunacağı düşüncesiyle gerçekleştirilen iş sağlığı ve güvenliği resim yarışmamızın ödül töreninde, bu güzel eserleri bizlere sunan büyük ressamlara teşekkür ediyorum” dedi.

“Temel dinamiğimiz iş sağlığı ve güvenliği”

5 il ve 61 ilçede yaklaşık 1,5 milyon aboneye, 1.377 kişilik bir ekiple hizmet verdiklerinin altını çizen Kandemir, “Parolamız kesintisiz enerji arzı sağlamak. Ancak bunu yaparken saha ekiplerimizden yöneticilerimize kadar her görevdeki çalışanımız için insan odaklı, insan hayatını ve mutluluğunu önceleyen planlamalar yapmakta, iş sağlığı ve güvenliği konusunda tüm standartları hayata geçirmekteyiz. Hangi iş kolunda olursa olsun, her akşam iş dönüşünde sevdiklerimize ulaşmanın, onlarla aynı sofrada oturabilmenin mutluluğu ve huzurunu çalışma hayatımızın sonuna kadar yaşamak için “önce iş güvenliği” prensibini hiç aklımızdan çıkarmamalıyız” şeklinde konuştu. 

Kurum içi iletişim faaliyetlerinin önemine de dikkat çekilen projede Çoruh EDAŞ, sürdürdüğü insan odaklı yönetim anlayışıyla hem abonelerine hem de insan kaynağına yönelik çalışmalara aralıksız devam edileceğini belirtti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login