3 sene önce
3 sene önce

CHP Çukurova “Hemen Seçim” Çalışmalarına başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun her platformda dile getirdiği erken seçim çağrısına uyan CHP örgütleri seçim startını vererek çalışmalarına hız verdi. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Örgütü “Hemen Seçim” sloganıyla seçim startını verdi. Bu kapsamda İlçe Başkanı Av. Remzi Ümit Atay, Gençlik Kolları Başkanı Anılcan Hacıboncuk, Kadın Kolları Başkanı Fatma Bayındır, 100.yıl Mahalle Sorumlusu Hayrettin Kaf, ilçe yöneticileri, 100. Yıl Mahalle Muhtarı İbrahim Uzun ve okul sorumluları ile beraber Mahallenin özel sorunlarını ve genel siyaset üzerine tartışma gerçekleştirdi.
Burada konuşan CHP Çukurova İlçe başkanı Remzi Ümit Atay, kampanya çerçevesinde mahallelerde buluşmalar düzenleyeceklerini belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe başkanlığı olarak hemen seçime kampanyası başlattık bu kampanya çerçevesinde öncelikle mahallelerimizde ki okul sorunlarımızla ve muhtarlarımızla buluşuyoruz. Buluşmanın ana başlıkları: Mahallenin sorunlarının tespit edilerek raporlanması, sokak örgütlenmesi çalışmalarının tamamlanması, mahallelerimizde olası bir erken genel seçime yönelik seçim güvenliği çalışmalarını yürütmek amacıyla bir araya geliyoruz. Ayrıca bu çalışmada partililerimizden eleştiri, öneri ve isteklerini de alarak genel çaplı bir mahalle çalışma raporu hazırlıyoruz. Hemen seçime kampanyasını Kadın Kolları ve gençlik kolları başkanımızla birlikte mahalle koordinatörümüz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yürütüyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login