3 sene önce
3 sene önce

USESAM, İş dünyasına yeni ekonomik ve siyasi geleceği anlattı

Türkiye’nin en saygın araştırma şirketlerinden biri olan USESAM Araştırma Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, İstanbul’da iki gün boyunca iş dünyasına sunum yaptı.
Başkan Erdoğmuş, İstanbul’da, Türkiye’de faaliyet gösteren yaklaşık yüz büyük holding ve şirkete ekonominin son durumunu, gelecekte etkili olacak iş kollarının neler olacağı, hangi alanda yatırım yapılması gerektiği ve dünyada hangi ülkelerde ne gibi iş fırsatları olup olmadığına dair detaylı bir sunum yaptı.
İKİ GÜNLÜK SUNUMDA ÖNEMLİ KONULAR ANLATILDI
İki günlük sunumun birinci gününde ekonomiyi anlatan USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, ikinci gün ise Türkiye’deki siyasi durum, partilerin son durumu ve daha pek çok siyasi gelişmeyi ve gelecekte Türkiye’de siyaseten ne tür gelişmeler olacağına yönelik çok önemli konularla ilgili anlatıda bulundu.
 
YENİ BİR LİDER
Önümüzdeki dönemde ne iktidarın ne de muhalefetin siyaseten varlık göstermeyeceğini ifade eden Erdoğmuş, yeni bir liderin çıkacağını ve bu liderin kim olacağı konusunda iş adamlarına net bilgi verdi. Erdoğmuş ayrıca, bu liderin isminin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login