3 sene önce
3 sene önce

Super Bomberman R Online Çıktı! Açılışa özel Fall Guys: Ultimate Knockout Crossover’ı Başladı!

SUPER BOMBERMAN R ONLINE bugün itibarıyla PlayStation, Xbox, Switch ve Steam üzerinden ücretsiz (Free2Play) olarak oynanabilir! Oyunun çıkışını Mediatonic’in ünlü oyunundan esinlenen “Bean Bomber” karakteriyle kutlamaya ne dersiniz?

 

Konami Digital Entertainment, B.V. ve Mediatonic yaptıkları açıklamada bugün resmi olarak yayınlanan SUPER BOMBERMAN R ONLINE’ın açılışa özel Fall Guys: Ultimate Knockout crossover’ına ev sahipliği yapacağını duyurdu.

İşbirliğinin bir parçası olarak bugünden itibaren tüm SUPER BOMBERMAN R ONLINE oyuncuları çok özel “Bean Bomber” karakterine* sahip olabilecek – böylece ilk kez bir Fall Guy karakteri başka bir oyunda kendine yer buluyor!

*Karakter tüm oyunculara ücretsizdir ve ileri tarihte bir açıklamaya kadar oyunda kalacaktır.

 

Oyuncular yepyeni Battle 64 modu ve çok daha fazlasında hayatta kalma ve rakiplerinin önüne geçme mücadelesi verirken “Bean Bomber” da savaş alanına dalış yaparak bombalardan uzak kalmaya çalışıyor

 

Bitmedi! Bomberman de Fall Guys: Ultimate Knockout’a misafir oluyor ve 4 Haziran’dan itibaren oyun içi mağazadan 10 Crowns’a satın alınabilecek Bomberman kostümüyle oyunun tozunu atmaya geliyor.

 

SUPER BOMBERMAN R ONLINE an itibarıyla PlayStation®4, Xbox OneNintendo Switch™ ve PC üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir ve oynanabilir. Oyun PlayStation®5 ve Xbox Series X|S platformlarını da desteklemekte.

 

SUPER BOMBERMAN R ONLINE Hakkında:

 

Daha önce Stadia üzerinde yayınlanan, SUPER BOMBERMAN R ONLINE, KONAMI’nin popüler oyunu Super Bomberman R’yi temel alarak 8 Bomber Kardeşi ve diğer karakterleri 64 kişilik çevrimiçi bir battle royale’de karşı karşıya getiriyor.

 

Bomberman, oyunu partilerin favorisi haline getiren klasikleşmiş oynanışına (savaş meydanlarında ilerle, gizli power-up’ları bul ve rakiplerini bunlarla alt et) sahip olsa da SUPER BOMBERMAN R ONLINE’ın asıl öne çıkan farkı “Battle 64” modu. Kendisini 16 farklı başlangıç haritasından birinde bulan 64 oyuncu, sayıları giderek azalan haritalar içinde kıran kırana ve eğlenceli bir mücadele vererek savaş alanının en iyi bombacısı olmak için yarışıyorlar.

 

SUPER BOMBERMAN R ONLINE 100’den fazla kişiselleştirilebilir oyun içeriğine sahip; bunlar arasında sayısız kostüm, aksesuar ve ilk kez gelen bir özellik olan bomba kaplaması bulunuyor. Bomba kaplaması sadece bombanın kendisini değil patlayış şeklini de etkiliyor. Oyuncular dilerlerse Premium Paketi satın alarak Gradius, Silent Hill ve Castlevania gibi KONAMI’nin klasikleşmiş oyunlarından 14 ekstra karakteri elde edebilir, yepyeni görünüş ve özelliklere sahip olabilirler!

Premium Paket, ücretsiz “Battle 64” modunun yanı sıra oyunculara kendi oyun odalarını kurabilme şansı veriyor. Oyun kurucular bu odalarda, “Battle 64” modu, 16 kişilik “Standart” mod ya da Grand Prix modu arasından dilediklerini seçip oyunun kurallarını belirleyebiliyor. Grand Prix, oyuncuları maksimum üçer kişilik takımlara ayırıyor ve takımlar iki round boyunca en yüksek puanı toplamak için yarışıyorlar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login