3 sene önce
3 sene önce

Dünyanın en iyi Brawler’ları arasında bir Türk takımı: 3t Gaming

Dünyanın farklı bölgelerinden en iyi Brawl Stars takımlarının yarıştığı Uluslararası Gamestars Brawl Stars Ligi’nde Türk takımı 3t Gaming, global final aşamasında boy gösterdi. Gamestars Brawl Stars Türkiye Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan 3t Gaming, diğer Türk takımları Bright, Fight Kulüp 2 ve Atlantic EvoStars ile 32 takımlık global finallere katılmaya hak kazanmıştı. 

 

Bora‘’ardakeskin’’ Keskin(20), Barış ‘’CM|Barış’’ Cörüt (19) ve Erkan ‘’İlker’’ Benek’ten (44) oluşan 3t Gaming takımı son 16 turunda Ukraynalı F/A Kozaki takımına 3-2 yenilerek turnuvaya veda etti. 

 

Son 12 mücadelelerinin sürdüğü Uluslararası Gamestars Brawl Stars Ligi’nde yer almaktan duydukları kıvancı paylaşan 3t Gaming takımı ‘’Dünyanın en iyi takımlarının olduğu bir turnuvada ilk 16’ya kalmamız bizim ve ülkemiz için gerçekten gurur ve onur verici, çok mutluyuz’’ dedi.

 

3t Gaming takımının kuruluş hikayesini anlatan Arda Keskin ‘’İlkerle bir klanda tanışmıştık ve hep beraber oynuyorduk. Ancak bize bir üçüncü takım arkadaşı gerekiyordu. Discord’dan tanıştığımız Barış’ın iyi bir Brawl Stars oyuncu olduğunu biliyordum. Kimyamız da çok iyi uyuşunca bu takımla pek çok turnuvaya katıldık ve çoğunu kazandık.’’ dedi.

 

Bu seviyede mücadele edebilmek için sıklıkla antrenman yaptıklarını dile getiren 3t Gaming takımı Gamestars’taki gelecek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, tecrübeli ve daha önce büyük turnuvalar kazanmış takımlara karşı en iyisini yapacaklarını dile getirdi.

 

Publishme Hakkında

Publishme, oyun şirketlerinin, yayıncıların ve markaların ihtiyaçlarını karşılama hedefiyle iş geliştirmeden pazarlamaya, yerelleştirmeden prodüksiyona kadar pek çok alanda değer odaklı hizmetler sunan Türkiye’nin öncü publishing ajansıdır. Başta Supercell, Activision, Blizzard, Garena ve MY.Games olmak üzere Publishme, Türkiye ve MENA bölgesinde dünyanın en büyük oyun yayıncılarının 1 numaralı destekleyicisidir.

Publishme, yayıncılara verdiği hizmetlerin yanı sıra markaları da hedefledikleri oyuncu kitlesiyle buluşturmak için yaratıcı projeler geliştirir. 360 derecelik bir iletişim stratejisi ile çalışmalarına hayat veren Publishme, Spor İstanbul ile birlikte IGEF 2021 ölçeğinde bir festival düzenlemekten gurur duyuyor!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login