3 sene önce
3 sene önce

Dijital Deneyim Stüdyosu SHERPA UX Fest 2021’in Resmi Destekçisi

Türkiye’de ve dünyada verdiği yenilikçi hizmetlerle öne çıkan dijital deneyim tasarım stüdyosu SHERPA, dijital tasarım ve kullanıcı deneyimi konularının uzmanlar tarafından farklı açılardan ele alınacağı UX Fest 2021 organizasyonun destekçilerinden biri oldu. İstanbul ve Londra merkezli bir Türk girişimi olan SHERPA, 1 Haziran tarihinde başlayacak etkinliği destekleyen tek UX stüdyosu olacak.

 

SHERPA sponsorluğunda gerçekleşecek UX Fest 2021 etkinliğinde, etkileşim ve ürün tasarımı konularındaki yeni trendler masaya yatırılacak. Düzenlenecek online konferanslarda, kullanıcı araştırmaları ışığında, ürün stratejisinden kullanıcı deneyimi analizi,ve deneyim optimizasyonund tasarım dünyasını ilgilendiren pek çok konu, alanlarında uzman isimler tarafından farklı yönleriyle değerlendirilecek. Bu tür global etkinliklere destek olmayı sürdüren SHERPA, UX profesyonelleri arasındaki bilgi alışverişi için katkıya devam etme kararlığını da devam ettirecek.

 

SHERPA BIMA Üyesi Oldu

 

Geliştirdiği dijital ürün ve çözümlerle global bir marka olma yolunda önemli bir mesafe kat eden SHERPA, dijital ve teknoloji topluluğu BIMA’nın da yeni üyesi oldu. Dijital dünyadaki gelişmelere dair fikir üreten ve yol gösteren bu topluluğa dahil olan SHERPA, geleceğe yön veren çalışmalarda bulunan BIMA ağındaki stüdyolarla daha güçlü ilişkiler kurarak global ölçekte söz sahibi olmak hedefine yönelik bir adım daha attı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login