3 sene önce
3 sene önce

Burger King® Dünya Hamburger Günü’nü Alevde Izgara Ateşi Eşliğinde Kutlamaya Davet Ediyor

Burger King®, birbirinden avantajlı ve enfes menüleriyle bu sene de Dünya Hamburger Günü’nü lezzet şenliğine dönüştürüyor. Vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King® ikonik lezzeti Whopper® başta olmak üzere gurme lezzetleri ve çok daha fazlası ile lezzet tutkunlarını bekliyor.
 

Burger King®, Dünya Hamburger Günü’nü burger severlerin evlerine konuk olarak kutluyor. Yepyeni ve baş döndürücü ürünleri ile lezzet ailesini genişletmeye devam eden Burger King®, ailenin yeni üyeleri tavuklu ve etli seçenekleri ile Master Burger ve BK Planty Whopper® ile dikkatleri çekiyor.   

İkonik lezzet Whopper® ailesine yeni bir soluk getiren ve lezzetini yüzde 100 alevde ızgara ateşinden alan, doyurucu sebze proteininden üretilen BK Planty Whopper®, büyük boy susamlı sandviç ekmeği, salatalık turşusu, ketçap, mayonez, doğranmış marul, domates ve soğan ile sevenlerinin beğenisine sunuluyor. 

Burger King® gurme lezzetleri arasında özel reçetesiyle hazırlanan Tavuklu ve Etli Master Burger Menü, enfes mantar sosuyla gönülleri fethediyor.  Etli Master Burger’e özel mantar sos, doyurucu Whopper® eti yanında mayonez, çıtır kaplamalı soğan ve rendelenmiş mozzarella peynir eşlik ederken; Tavuklu Master Burger’de ise enfes klasik gurme tavuk eti ile özel mantar sos, mayonez ve çıtır kaplamalı soğan lezzeti ikiye katlıyor. 

Alevde ızgara ateşinin kralı Burger King®, hijyenik koşullarda en sevilen lezzetleri ve kampanyaları ile yanınızda olmaya devam edecek.   

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login