3 sene önce
3 sene önce

Garena Free Fire Çinçin mahallesinde: “Welcome to Çinçin”

Garena Free Fire cezbedici reklam filmleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak Ankara’nın ünlü Çinçin mahallesinde geçen reklam filmi bir yabancı turistin paraşüt ile mahallenin ortasına düşmesiyle başlıyor. 

2019 ve 2020'de dünyanın en çok indirilen mobil oyunu olan Free Fire, son reklam filmi ile gençlerin oyun keyfini, mizahi bir bakış açısı ile anlatıyor. Yerel değerlere önem veren Garena, özellikle Türkiye’deki topluluğun beğenilerine yönelik özel içerikler geliştirmeyi hedefliyor. Garena’nın son reklam filmi de bu hedefin ciddi bir göstergesi. 

 

Ankara’nın Çinçin mahallesinde geçen reklam filmi, elektronik bağlamanın tınıları ile başlıyor. Sokakta tespih sallayanlar, Ankara misketi oynayan gençler, beyaz takım elbisesi ile koltuğunda oturan yaşlı amca, kümesteki tavuklar ve tabii ki güvercinler mahallede sıradan bir günü yaşarken, bir yabancı mahallenin ortasına paraşüt ile düşüyor ve Free Fire diye bağırıyor.  Bunun üzerine Çinçin’li bir delikanlı paraşütlü gence “Sakin ol free free. Burada herkes free yani” diyor. Tam o sırada paraşüt ile mahallenin ortasına düşen gencin aslında bir turist olduğu anlaşılıyor. Bir anda ortamda mahallenin dostane havası esiyor ve turist genç Çinçin’li gençlerle birlikte Free Fire oynamaya başlıyor. 

 

Reklam filminin sonu “Herkes ineceği yeri iyi seçsin, dikkat etsin. Bizim gençler Free Fire’da, heyecan dorukta. Sen de Free Fire indir. Ama ineceğin yere dikkat et” cümleleri ile tamamlanıyor. 

Yönetmen koltuğunda Eralp Vardar’ın oturduğu, TBWA imzasını taşıyan filmin yapımcılığını 25 Film üstleniyor.

 

KÜNYE

Reklamveren: Garena Free Fire

Reklam Ajansı: TBWA İstanbul

CCO: İlkay Gürpınar

ECD: Volkan Karakaşoğlu

Kreatif Direktör: Serdar Güngör, Mesut Koçarslan

Kreatif Ekip: Sungun Çalışkan, Selin Saygın

CSO: Toygun Yılmazer

Stratejik Planlama Direktörü: Özgün Özkalay

Stratejist: Yunuscan Hişimcil

Marka Group Direktörü / İş Geliştirme Direktörü: Ömer Üstündağ

Müşteri Ekibi: Katya Atat

Optimization Director: Neslihan Gücüm

Ajans Prodüktörü: Volkan Alkan

Prodüksiyon Şirketi: 25 Film

Yönetmen: Eralp Vardar

Post Prodüksiyon: İmaj Post Production

Medya Planlama Ajansı: OMD

Müzik: Ozan Hatipoğlu

PR Ajansı: Golin

 

Free Fire Hakkında

Free Fire, özellikle mobil oyuncuların çıkarları göz önünde bulundurularak oluşturulan heyecan verici bir battle royale oyunudur. Garena tarafından dünya çapında geliştirilen ve yayınlanan Free Fire, 2020'de 100 milyondan fazla günlük aktif kullanıcısıyla rekor seviyesine ulaştı. 2 Youtube'daki Free Fire içerikleri de 72 milyar görüntüleme ile yılın en çok izlenen 3. oyunu oldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login