3 sene önce
3 sene önce

Avon’un genç yetenek programı Bright Minds Challenge 2021’in kazananları belli oldu

Yenilikçi ve yaratıcı fikirleri hedefleyen ve bu sene ikincisi düzenlenen Avon Bright Minds Challenge yarışması sonuçlandı. Her yıl farklı bir temanın işlendiği yarışmada, bu yıl gençler ‘pazarlama’ alanındaki en yaratıcı fikirlerini sundu. Geleceğe dair sektör beklentileri ve ihtiyaçlarına yön veren yarışmada en dikkate değer fikirler, para ödülü ve gençlerin kariyer yolculuklarına katkıda bulunacak eğitim fırsatlarının sahibi oldu.

 

Avon Türkiye tarafından hayata geçirilen ve bu sene ikincisi düzenlenen genç yetenek programı Avon Bright Minds Challenge 2021 yarışmasının kazananları belli oldu. Pandemi nedeniyle online olarak gerçekleşen ve Lisans 3 ve 4’üncü sınıf ile Yüksek Lisans 1’inci sınıf öğrencilerinin ekipler halinde katılabildiği yarışmada pazarlama alanındaki en yaratıcı fikirler ödüllendirildi. 

‘En Sevilen Marka Avon’a gençlerin gözünden baktık’

 

Yarışmaya katılan tüm gençlere teşekkür eden Avon Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika İnsan ve Kültür Direktörü Başak Evrim Daltaban, “Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Avon Bright Minds Challenge yarışmamız büyük ilgi görmüş, insan kaynakları alanında bize çok değerli fikirler sunmuştu. Her yıl gelenekselleştirmeyi amaçladığımız yarışmayı bu yıl farklı bir tema ile gerçekleştirdik. Yarının iş dünyasına yön verecek gençleri anlamak, onlarla aynı dili konuşmak ve sağlıklı iletişim kanallarında buluşmak adına oldukça verimli bir ilişki sağladık. En Sevilen Marka Avon’u gençlerin gözünden görmek ve onların fikirleri doğrultusunda kendimizi dönüştürmek adına  geçirdiğimiz bu süreçte, bizimle birlikte olan tüm genç yeteneklere teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlk üçe giren ekiplere ödül 

Avon Bright Minds Challenge 2021’de analitik, yaratıcı ve yenilikçi fikirleri olan ve fikirlerini paylaşmayı seven genç yetenekler yarıştı. Proje kapsamında, Avon'un gençler arasında tercih edilen ve sevilen bir marka olmasına yönelik pazarlama fikirlerine, Avon ürünlerinin gençler arasında kullanım sıklığını artıracak proje önerilerine, genç tüketiciye erişim ve etkileşimi arttıracak noktalara yönelik yenilikçi ve yaratıcı pazarlama önerileri istendi. Toplamda 47 grup ve 147 genç Avon Pazarlama Yöneticileri ve Avon Liderlik Ekibi’ne projelerini sundu. jürinin değerlendirmesi sonrasında en yenilikçi fikirler ödüllerini aldı. Kazanan birinci grup kişi başı 5 bin TL değerinde para ödülünün yanı sıra profesyonel kariyer koçluğu ve Avon liderlerine tersine mentorluk yapma fırsatı elde etti. Yarışmanın ikincilerine kişi başı 3 bin 500 TL, üçüncü grup üyelerine ise kişi başı 2 bin 500 TL değerinde para ödülü verildi.   

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login