3 sene önce
3 sene önce

Akustikhane, “Yeni Yerli” serisi ile müziğin geleceğine yön veriyor

Akustikhane’nin Youtube kanalında başlattığı “Yeni Yerli” serisi, müzikseverler tarafından beğeniyle takip ediliyor. Kariyer yolculuğunun ilk basamaklarını tırmanan isimlerin kendi besteleri ya da sürpriz cover’larla karşımıza çıktığı “Yeni Yerli” sahnesinde yepyeni keşiflerin heyecanı yaşanıyor. Her hafta iki yıldız adayına yer verdiği dopdolu bir programla ilerleyen “Akustikhane: Yeni Yerli” serisi, son olarak Sinan Günel ve Yağmur Damla Aydın’ı müzikseverlerle tanıştırdı.   

Akustikhane’nin müzikseverleri yeni isimlerle tanıştırmak amacıyla hazırladığı “Yeni Yerli” serisi, heyecan verici performanslarla devam ediyor. Paribu’nun katkısıyla hazırlanan serinin videoları Akustikhane Youtube kanalından izlenebiliyor.

Sinan Günel: Ayna grubunun unutulmaz şarkısını söyledi

“Yeni Yerli” serisi kapsamında 20 Mayıs Perşembe akşamı Akustikhane izleyicileri ile buluşan Sinan Günel, Ayna grubunun bir döneme damgasını vuran "Seni Çok Seviyorum" adlı şarkısını başarıyla yorumladı. Sinan Günel’in, "Aşkla Kandırma" adlı bestesi de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı.

1993 yılında doğan Sinan Günel’in içindeki müzik aşkı, ilkokul yıllarında Türk Halk Müziği ile tanışması ve bağlamanın tınılarını duymasıyla ortaya çıktı. Lise yıllarında gitar çalmaya başlayan Sinan Güler, Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde viyola ve piyano eğitimi aldı. Üniversite eğitimi sırasında bir yandan kendi şarkılarını yazan Sinan Güler, canlı performanslarla da sahne deneyimi kazandı. 40’ın üzerinde şarkısı bulunan genç müzisyen, kariyerini Kayseri’de sürdürüyor.   

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login