3 sene önce
3 sene önce

Geliştirilmiş Sağlık Takibi ve Akıllı Özellikler, Yeni ve Hafif Fitness Arkadaşınız Amazfit GTS 2 Mini ile Geliyor

Amazfit, modaya uygun akıllı saatleri herkes için erişilebilir kılmak için tasarlanan süper hafif ve ultra ince Amazfit GTS 2 Mini'yi Türkiye’de satışa çıkardı. Şirketin popüler Fashion serisi giyilebilir ürünlerinin en yeni üyelerinden olan Amazfit GTS 2 Mini, hayatı daha sağlıklı ve daha eğlenceli hale getirecek zengin özelliklerle donatıldı. Amazfit GTS 2 Mini 949 TL fiyat etiketiyle Hepsiburada.com başta olmak üzere çok sayıda saygın online satış platformundan temin edilebiliyor.  

Amazfit GTS 2 Mini, sporseverlerin 2021 yılını daha sağlıklı geçirmeleri ve yeni fitness hedefler belirlemelerine yardımcı olmak üzere kişinin yaşam tarzına uyan ve her zaman harika görünen bir akıllı saat olarak tasarlandı. Hafta içi çalışırken veya hafta sonu egzersiz yaparken, kullanıcılar Amazfit GTS 2 Mini ile şıklılarını tamamlayabilir ve özelleştirilebilir saat kadranı sayesinde kombinlerini tamamlayabilirler.

Ultra Hafif ve İnce Akıllı Saat

Amazfit GTS 2 Mini, ultra hafif ve ince yapısıyla akıllı saatin her bir öğesinin işlevsel ve modaya uygun olması için tasarlandı. Amazfit GTS 2 Mini, pürüzsüz, kavisli, çerçevesiz 2.5D camdan yapılmış 301 ppi çözünürlüğe sahip daima açık 1,55 inç AMOLED ekrana sahip. Böylece saati veya sağlık ölçütlerinizi kontrol etmeniz gerektiğinde çok net ve okunması kolay bir görünüm sunuyor. Amazfit GTS 2 Mini’nin 8,95 milimetrelik gövdesi, hafif ve sağlam alüminyum alaşımı sayesinde yalnızca 19,5 gram ağırlığında.

Kullanıcıların ruh haline veya kıyafetini uyacak şekilde özel olarak tasarlanmış 50'den fazla saat yüzüne sahip olan Amazfit GTS 2 Mini, fotoğraf yükleyerek ve düzenlenebilir modüler kadranla ekranı özelleştirerek kullanıcıların kişiliğini tam olarak yansıtmasına izin veriyor. Amazfit GTS 2 Mini, Flamingo Pink, Sage Green ve Midnight Black olmak üzere üç muhteşem renk seçeneğiyle sunuluyor.

Kapsamlı ve Zahmetsiz Sağlık Yönetimi

Bu kompakt ve şık akıllı saatle önemli sağlık ölçümlerini takip edilebiliyor. Amazfit GTS 2 Mini, kullanıcıların kalp atış hızını, kan oksijen doygunluk seviyesini, uyku kalitesini, stres seviyesini, aylık döngülerini ve diğer sağlık ve fitness ölçümlerini izleyebilmeye olanak tanıyor. PAI™ sağlık değerlendirme sistemi kullanıcının fiziksel durumun basit ve kişiselleştirilmiş bir puanla sunmak üzere karmaşık sağlık verilerini gelişmiş bir algoritma sayesinde işler.

Kan-oksijen satürasyonu (SpO2) ölçümü ile kullanıcılar hayati sağlık göstergesini izleyebiliyorlar. Kullanıcılar fiziksel durumlarını daha iyi anlamak ve zorlu fiziksel veya zihinsel aktiviteden sonra SpO2 seviyelerini ölçümleyebilirler.

Amazfit GTS 2 Mini, kullanıcının sağlığını takip eder ve günün her saati sağlıklarını korur. Saat gerekirse yüksek dinlenme kalp atış hızı uyarısı gibi uyarılar verir ve 24 saat yüksek hassasiyetli kalp atış hızı izleme işlevi, kalp sağlığının etraflıca izlenmesini sağlar.

Optimum gündelik performans kaliteli bir uykuyla başlar. Amazfit GTS 2 Mini, gece boyunca hafif, derin ve REM uyku aşamalarını, hatta gün içinde 20 dakikadan fazla uykuyu analiz ederek uyku kalitesini değerlendirir. 

Amazfit GTS 2 Mini ayrıca kadınlar için adet döngülerinin uzunluğunu tahmin etmek, doğurgan günleri belirlemek ve fikir vermek için özel takip olanakları sunar.

Yenilikçi PAI™ sağlık değerlendirme sisteminin gücünü kullanan Amazfit GTS 2 Mini, kalp atış hızı ve fitness verileri gibi karmaşık verileri işleyerek tek bir PAI™ puanında bir araya toplar. Bu anlaşılması kolay kişiselleştirilmiş sağlık değerlendirmesi, egzersiz programlarının ve aktivitelerinin faydalarının izlenmesine ve genel sağlık durumunun iyileştirilmesine yardımcı olur.

Amazfit GTS 2 Mini ile kullanıcılar stres seviyelerini takip edebilir, kişi kendini baskı altında hissettiğinde bunu nasıl azaltabileceği konusunda hızlı bir şekilde fikir edinmeye olanak tanır.

Amazfit GTS 2 Mini, koşu, bisiklet, yüzme ve diğer popüler kapalı ve açık hava sporları dahil olmak üzere 70'in üzerinde spor moduna sahiptir. Siz egzersiz yaparken Amazfit GTS 2 Mini, egzersiz aşamaları, koşulları ve kalp atış hızı bölgeleri hakkında bildirimler sağlar ve ilerlemenizi takip etmeye yardımcı olmak için, egzersizinizi tamamladıktan sonra Zepp Uygulamasında bir spor verileri raporu oluşturur. Ayrıca hareket halindeyken Bluetooth müzik işleviyle telefonunuzu çıkarmadan müziğinizi kontrol etmenizi sağlar.

Akıllı Yardımcınız

Amazfit GTS 2 Mini’nin diğer kullanışlı işlevleri arasında üretkenliği artırmak için bir Pomodoro zamanlayıcı, stresi hızla azaltan rehberli nefes egzersizleri, Bluetooth kamera ve 5ATM suya dayanıklılık yer almaktadır.

Tipik kullanımda sunulan 14 günlük pil ömrü, sağlığınızı ve yaşam tarzınızı iki hafta boyunca yanınızda bir şarj cihazı taşıma endişesi olmadan verimli bir şekilde yönetmenizi sağlar. Pili yoğun kullanımda 7 güne, temel kullanımda 21 güne kadar kullanıcısını yarı yolda bırakmaz.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Amazfit GTS 2 Mini 949 TL fiyat etiketiyle Hepsiburada.com başta olmak üzere çok sayıda online satış platformundan temin edilebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login