3 sene önce
3 sene önce

Düğün Hazırlığında Olanlar ‘Rahat Bir Uyku’ İçin 1 Haziran’ı Bekliyor

Türkiye’de 2 milyar dolar büyüklüğe ulaşan yatak sektörünün güçlü oyuncuları arasında yer alan Tutku Yatak, Ar-Ge yatırımları ve inovatif ürünleriyle büyüme devam ediyor. Marka son olarak mikro kapsül teknolojili A, C ile E vitaminleri içeren ve uyku esnasında bağışıklık sisteminin güçlenmesine de katkı sağlayan yatak modelini kullanıcıları ile buluşturdu.

Kullanıcılar yatak seçimi konusunda artık çok daha bilinçliler diye belirten Gökmen Kaya, “Özellikle pandemi döneminde yaşanan stress faktörüyle birlikte sağlıklı ve kaliteli uyku ihtiyacı bireylerde iyice artmış durumda. Biz de firma olarak Ar-Ge’ye oldukça önem veriyoruz” dedi.

Son olarak Immune Defense yatak modelini pazara sunduklarını belirten Kaya, “Sağlıklı yaşamın sırrı şüphesiz ki iyi bir uykudan geçer düşüncesiyle A,B ve C vitaminleri içeren mikro kapsüllü yatağımızı kullanıcılarımızla buluşturduk. Uyku boyunca cilt hücrelerinin yenilenmesine destek olan bu modelimiz, ayrıca ferahlatıcı portakal kokusu ile uyku atmosferine de renk katıyor” dedi.

“Çiftler düğün sezonunu bekliyor”

Gökmen Kaya, “İçinde bulunduğumu pandemi süreci herkesin uykularını kaçırıyor, evlenme hazırlığı içerisinde olan çiftler de gözünü önümüzdeki aya çevirmiş durumda. Düğün, nikah, nişan gibi merasimlerin genelge kapsamında yapılamaması durumu 1 Haziran’a kadar devam edecek. Ancak Türkiye’de aşılama çalışmalarının hızla devam etmesi ve vaka sayılarında görülen düşüş sektörümüz için umut verici. Yeniden açılma süreci de satışlarımızı son 1 haftada pozitif yönde etkiledi. Fiyatlarımıza zam yansıtmadığımız gibi devam eden indirimli fiyatlarımızla da düğün hazırlığında olanlara destek olmayı istiyoruz” dedi.

“Evlilik hazırlığında olan çiftleri de düşündüğümüz yeni teknolojili ürünlerimizde, yataklarımızın sahip olduğu akıllı torba yay sistemleriyle; farklı kilo, boy ve yatış pozisyonuna sahip partnerlerin bile birbirini rahatsız etmeden konforlu şekilde uyuyabilecekleri şekilde dizayn ediyoruz” diye ifade eden Tutku Yatak Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Kaya, “Aynı zamanda omurga ve boyun bölgelerine tam olarak destek veren yataklarımız, doğru uyku pozisyonunun alınmasına da yardımcı oluyor. Modellerimizin içeriğinde kullanılan kuş tüyü süngerler ise çok yumuşak ve esnek bir yapıya sahip bulunuyor” diye ekledi.  

Firma yetkilisi Gökmen Kaya son olarak “Kayseri’deki toplam 30 bin metre karelik alana kurulu olan fabrikamızda üretim faaliyetlerimizi hızla sürdürüyoruz. Bugün 600’den fazla satış noktasında ürünlerimiz yer alıyor. Bölge müdürlüklerimiz aracılığıyla 75 ile doğrudan sevkiyat sağlıyoruz. 2021 yılının markamız adına yaptığımız yeni yatırımlarla birlikte, mağazalaşma yılı olmasını da hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login