3 sene önce
3 sene önce

Allianz, HackZone Scale Up Accelerator ile startup’larla iş birliğini güçlendirmeye devam ediyor

Allianz, HackZone Scale Up Accelerator ile 

startup’larla iş birliğini güçlendirmeye devam ediyor

 

Sektörde uygulama ara yüz programlarını startup’lara açarak kodlama odaklı bir program yürüten ilk şirket olan Allianz, HackZone Scale Up Accelerator programı ile girişimcilerle iş birliğini güçlendirme yolunda bir adım daha attı. Startup’ların girişimlerini hızlandırma hedefiyle hayata geçirilen 6 aylık destek programına 24 Mayıs tarihine kadar başvuruda bulunulabilecek.

 

Allianz startup’larla iş birliğini artırma ve geliştirme hedefiyle hayata geçirdiği çalışmaları ileriye taşımaya devam ediyor. Program ortağı Hackquarters ile birlikte HackZone Scale Up Accelerator programını hayata geçiren Allianz, startup’ların girişimlerini hızlandırmayı ve inovatif startup’larla iş birliğini güçlendirmeyi hedefliyor. 6 ay sürecek bu program, sigorta sektöründe bir ilk olma özelliği gösteriyor. Program kapsamında startup’lara Allianz profesyonellerinin yanı sıra yurtiçinden ve yurtdışından alanında uzman isimlerden eğitim ve mentorluk desteği verilirken, Allianz’ın ağından faydalanma, ayrıca Allianz API’larına (Uygulama Ara Yüz Programları) erişim imkânı sunuluyor. 

 

Allianz ile iş birliği yapma fırsatı bulan startup’lar Allianz’ın uluslararası yatırım network’ü ile büyük yatırım network’lerine erişebiliyor. Kullanıcı deneyimini iyileştirme ve müşteri bağlılığını artırma, oyunlaştırma teknolojisinin sigorta sektörüne uyarlanması ve dijital sağlık çözümleri alanlarında olmak üzere 3 temada inovatif çözümleri olan girişimler olmak üzere 3 temada faaliyet gösteren girişimciler 24 Mayıs tarihine kadar hackzoneinsurance.com web sitesi üzerinden programa başvuruda bulunabiliyor. Program kapsamında seçilen 5 startup’a Programın diğer faydalarıyla birlikte 40’ar bin TL destek veriliyor. 

 

Girişimcilik ekosistemi ile sinerjiyi artırmak hedefleniyor  

Allianz Türkiye Pazarlama ve Dijital Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Onur Kırcı, sigortacılıkta inovasyonu ileriye taşıma odağıyla projeler geliştirmeye devam ettiklerini belirterek, “Startup’ların tasarım odaklı düşünme ve kodlama yaptıkları bir maratonun ardından hayata geçirdiğimiz HackZone Scale Up Accelerator ile girişimlerle iş birliğimizi güçlendirmeye devam ediyoruz. Sektörde bir ilke daha imza attığımız bu program ile Allianz ekipleri ve girişimcilik ekosistemi arasındaki sinerjiyi artırmayı, şirketimizde inovasyon ve kültürel değişimi güçlendirmeyi, sektördeki yenilikçi çözümleri desteklemeyi, küresel trend ve teknolojileri takip etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login