3 sene önce
3 sene önce

Vodafone, avantajlı kampanyalarıyla ramazan sevincine katlıyor

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, Ramazan ayına özel geliştirdiği ek paketlerle müşterilerine maksimum internet keyfi yaşatacak. Faturalı müşterileri için 3 ayrı teklif hazırlayan Vodafone, “Harika 15 GB” ek paketiyle 15 GB mobil interneti 39 TL’ye, 12 ay tekrar eden “Fırsat 15GB” ek paketiyle ise 15 GB mobil interneti 49 TL yerine 29 TL’ye sunacak. Vodafone, bu yıl ilk kez sunduğu “Limitsiz Muhabbet Paketi” ile de sadece 6,99 TL’ye Vodafone’lularla yurtiçi sınırsız konuşma imkânı sağlayacak. Vodafone, faturasız müşterileri için ise 40 TL’ye 10 GB mobil internet, 750 dakika konuşma ve 1000 SMS’ten oluşan Ramazan Kolay Paket’i sunacak. Vodafone’un Ramazan kampanyası 17 Mayıs’a kadar geçerli olacak. 

 

Online süpermarkette 60’a varan indirim

 

Vodafone, Ramazan boyunca online süpermarket servisini kullanacak müşterileri için de sürprizler hazırladı. Vodafone Yanımda üzerinden erişilen süpermarket servisiyle, Ramazan’ın en sevilen tatlarından et ve şarküteri ürünlerine, Ramazan kolilerinden meyve-sebzelere ve atıştırmalıklara kadar pek çok üründe 60’a varan indirimlerin olduğu 100’den fazla kampanya sunulacak. Vodafone, süpermarket müşterilerine ilk kullanımları için haftalık 10 GB, sonraki tüm alışverişlerde haftalık 2 GB mobil internet hediye edecek. Ramazan boyunca, Vodafone Faturasız’a geçenlere ise süpermarket servisinde geçerli 25 TL hediye çeki sunulacak. 

 

Müşterilerinin Ramazan sevincini artırmayı hedeflediklerini belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Doğu Kır, şunları söyledi:

 

“Vodafone olarak, müşterilerimizin kesintisiz internet ihtiyaçlarına yönelik kazandıran teklifler geliştirmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda, bu Ramazan’da da kesintisiz internet deneyimi yaşamak ve bol bol paylaşımda bulunmak isteyen müşterilerimiz için ek paketler geliştirdik. Bu paketlerle faturalı ve faturasız müşterilerimize 29 TL’den başlayan fiyatlarla 15 GB’ye varan ek mobil internet paketleri sunuyoruz. Ek paketlerimizle müşterilerimiz, içinde bulunduğumuz salgın döneminde sevdikleriyle fiziksel olarak yan yana olamasalar da sürekli iletişimde kalabilecekler. Diğer yandan, Ramazan boyunca online süpermarket servisimizi kullanacak müşterilerimize hediye internetin yanı sıra 60’a varan indirimler sunacağız. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ayrıcalıklı ürün ve servisler sunmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login