3 sene önce
3 sene önce

Sokağın rüzgarı bad bear’ın üzerinde

Giyim sektöründe her sezon kendine kattığı yeniliklerle dikkatleri üzerine çeken Bad Bear, yenilenmenin izinde ürettiği hava koşullarına uygun ve konforlu ürünlerle yoluna daha güçlü devam ediyor.

 

Sokak modasını takip edenler tarafından vazgeçilmez bir marka haline gelen Bad Bear, ilginçliği, marjinalliği ve farklı olmanın yolunu kıyafetin tasarım ve konforunda gösteriyor. Hem rahatlıkla hareket etmeyi sağlayan hem de zorlu hava koşullarında yarı yolda bırakmayan Bad Bear, gün içerisinde kullanıcılarının rahat hareket etmesi için üretiminde gereken özeni en ciddi düzeyde gösteriyor. Gösterdiği özenle kullanıcılarından da pozitif geri dönüşler alan marka, her sezon hava koşulları ile rahat giyimi harmanlayarak adeta bir konfor dalgası oluşturuyor. 

 

Dinamik tarzıyla sokaklarda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bad Bear, konforu, rahatlığı isteyen herkes tarafından tercih ediliyor. Renk ve tasarımları ile özgür ve asi ruhu harekete geçirerek kötü hava koşullarında dahi sıcaklık sunan Bad Bear, sokakta yarattığı özgürlük havası ve tarzıyla kullanıcılarına “farklı olma”yı hissettiriyor. 

 

Özellikle baharın geldiği bugünlerde renkli kıyafetle kuşanmak isteyenlerin bir numaralı tercihi haline gelen Bad Bear, üretime geçtiği günden bu yana bahar mevsiminin renkli dünyasını yansıtan tasarımlarıyla hayatı renklendirmeye devam ediyor. Yeni sezonda da iddialı tasarımları ile bahar mevsimine giriş yapmayı hedefleyen Bad Bear; renk, tasarım ve rahatlık üçgenini önemseyerek ürünlerini zenginleştirmeye devam ediyor.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login