3 sene önce
3 sene önce

Migren ve Ağrı Hafifletmede Negatif İyon Teknolojisi

Surrey Üniversitesi tarafından Norwich Sendika Sigorta Grubu Merkez Ofisi’nde yapılan bir araştırmanın detaylarını paylaşan LoncaMed Proje Koordinatörü Kemal Pekpak “Yapılan araştırmada bilgisayar ve veri toplama departmanlarına negatif iyon üretebilen sekiz cihaz yerleştirilmiştir. Testten önce bir ay süreyle araştırma yapılan ekibin şikayetleri dinlenmiştir. Test süreci sonrasında baş ağrısı gibi belirtilerde yüzde 78 oranında azalma olduğu gözlemlenmiştir. Test sonucunda Norwich Sendika Sigorta Grubu iyon makinaları satın almaya karar vermiştir” dedi. (Soyka, 1991)

Aerıashıeld By Moskıto Free Türkiye’de 

Negatif iyon salınımı ile bütün bakteri ve virüsleri *(Koronavirüs dahil) öldürme özelliğine sahip olan Aeriashield by Moskito Free ‘nin artık Türkiye’de olduğunu söyleyen Kemal Pekpak “Sağlık sektöründe hizmet veren tüm markalar gibi biz de kaliteli ve güvenilir hizmet esasına göre hareket ediyoruz. Negatif iyon salınımı prensibi ile çalışan Moskito Free’yi seçerken de güvenilirliğini araştırarak karar verdik. 137 yıllık Pasteur Enstitüsü tıp alanında dünyada kabul görmüş en kapsamlı mikrobiyoloji laboratuvarlarına sahip dünyanın en seçkin enstitüsü olarak kabul görmekte. Toplum sağlını önemseyen hizmet anlayışımız ile daha fazla kullanıcıya erişmek için ürünü Avrupa, Asya ve Amerika’dan sonra Türkiye’ye getirmeye karar verdik” dedi.

Uluslararası sağlık sektöründe, medikal ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini de belirten Pekpak, “Kaliteli ve güvenilir hizmet sunmanın dışında uzun vadeli bağlantılar kurarak tüm dünyada kabul gören sağlık teknolojilerini toplum sağlığının bilgisine sunmak en büyük amacımız” dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login