3 sene önce
3 sene önce

TISİAD Ankara İl Başkan yardımcılığına Halil Dalmış atandı!

Türkiye Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TISİAD) Ankara Başkan Yardımcılığı görevine Halil Dalmış atandı. TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç, Dalmış’a başarılar diledi.

 Türkiye ve Irak arasındaki ekonomik ilişkilerin gelişmesi amacıyla projeler ve çalışmalar düzenleyen TISİAD Ankara yönetimine yeni bir ismi atadı. TISİAD Ankara Başkan Yardımcılığı görevine Selpet Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Halil Dalmış atandı. Atama ile ilgili bir paylaşım yapan TISİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç:

“TISİAD olarak Türkiye’nin Irak ile olan ilişkileri ve Irak nezdinde Orta Doğu ile olan ilişkilerinin gelişmesi için farklı çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Çalışmalarda bilgi ve birikimini bizimle paylaşacak, alanında tecrübe sahibi iş insanlarımızı da yanımızda görmekten onur duyuyoruz. Bu kapsamda son olarak TISİAD Ankara Başkan Yardımcılığı görevine Selpet Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Halil Dalmış atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, Türkiye’mize ve Irak’a hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login