3 sene önce
3 sene önce

Hediye Güral, Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli Mehmet Akif Yalçın’ın objektifine gülümsedi

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde, Otizm Gözünden "Fark Yok Sevgi Var" projesi kapsamında otizmli 11 yaşındaki Mehmet Akif Yalçın’ın objektifine gülümsedi. İş dünyasının bir temsilcisi olarak bu projenin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu belirten Hediye Güral, “Aramızda hiçbir fark yok, sadece sevgi var” dedi.

 

TODEV Vakfı tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen Otizm Gözünden "Fark Yok Sevgi Var" fotoğraf sergisi; iş, sanat ve medya dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. 30 otizmli çocuğun çektiği fotoğraflardan oluşan sergide, otizmli 11 yaşındaki Mehmet Akif Yalçın’ın objektifine poz veren NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral, sergi açılışında yaptığı konuşmada duygularını şöyle ifade etti: 

 

Sevgi alışverişi, fotoğraflara yansıdı

“Bu zamana kadar iş dünyasının bir ferdi olarak çok sayıda sosyal sorumluluk projesinde yer aldım Otizm Gözünden "Fark Yok Sevgi Var" projesi, içerisinde yer aldığım en önemli ve en duygulandığım projelerden biri oldu. Proje kapsamında Mehmet Akif ile geçirdiğim süre, en kıymetli anılarım arasında yer alacak. Projenin adı, tüm duygularımı yürekten yansıtıyor. Onlarla aramızda hiçbir fark yok, sadece sevgi var. Bu sevgi alışverişi de proje kapsamında çekilen tüm fotoğraflara yansıdı. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login