3 sene önce
3 sene önce

Huawei FreeBuds 4i ile ritminizi yakalayın

Evden kulaklığınızı yanınıza almadan çıkmayı hayal edemiyor musunuz? Güne iyi bir müzikle başlama ihtiyacı, kablosuz ancak yüksek kaliteli çözümlere ulaşma konusunda bizi giderek daha istekli kılıyor. Bunları seçerken, Huawei FreeBuds 4i gibi 10 saatlik pil ömrüyle sevilen müzikleri gün boyu dinlememizi sağlayacak olanları aramalıyız.

 

Müzik dinleme ihtiyacı artıyor. Yine de günümüzün kablosuz kulaklıklarının en büyük sorunu pil ömrü. Kaç kez bir arkadaşınızın kulaklığı çıkardığını ve pilinin şarjı bittiği için bir saniye sonra tekrar kutuya koyduğunu gördünüz? Huawei FreeBuds 4i, 10 saatlik pil ömrüyle tüm bu sorunların çözümü olabilir.

 

Müzik keyfinizi üst seviyeye çıkartın

Müziğin ruh halimiz üzerindeki etkisi nedir? Müziğin nasıl hissettiğimiz üzerinde yadsınamaz bir etkisi olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır ve dinleyiciler sezgisel olarak kendileri için doğru olan müziği seçerler. Algılanan enerji seviyeleri ve esenlik duyguları, insanların neden duygusal durumlarına katkıda bulunan belirli müzikleri dinlemeyi seçtiklerini belirler. Müzik, anıları tetikler ve belirli düşünceleri harekete geçirir, ancak aynı zamanda kardiyovasküler ve solunum sistemlerini de etkiler. Müziğin hissettiklerimiz üzerindeki etkisi, belirli bir ruh hali yaratmayı amaçlayan sinema yapımlarında kullanılmaktadır. Ruh halinize göre bir şarkıyı kaç kez çaldığınızı sayabilir misiniz?

 

Kötü bir ruh hali içindeyseniz, sizi neşelendirecek bir şeyler çalarsınız. Bunun gibi bir yöntem, psikoterapi seansları sırasında kullanılır ve anksiyete bozukluğunun tedavisine yardımcı olur.

 

Müziğin yaşam için gerekli olduğunu düşünürsek, en sevdiğiniz ritimleri istediğiniz zaman dinleyebilmeniz gerekir. Mevcut kulaklıklarınızın pilinin ne kadar hızlı bittiğine kaç kez şaşırdınız? Peki ya tüm bu sorunların basit bir çözümü varsa? Pili 10 saat boyunca bitmeyen kulaklıklar Huawei FreeBuds 4i'yi keşfedin. Hızlı şarj sayesinde yeni Huawei kulaklıkları, sadece 10 dakikalık şarjla 4 saatlik dinleme keyfi sunuyorlar. Dahası, şarj kutusu ile 22 saate kadar müzik çalma veya 14 saate kadar sesli arama gerçekleştirebiliyorlar.

 

Müziğin hiçbir detayını kaçırmayın

Aktif gürültü engelleme sağlamak üzere yeni FreeBuds 4i ortam gürültüsünü algılamak ve ters çevrilmiş akustik dalgalar oluşturmak için mikrofonlar kullanıyor ve aktif gürültü giderme algoritmalarını kullanıyor. Etkili aktif gürültü engelleme sağlarken ses kalitesinden ödün verilmediği gibi ayrıca kulaklarınızdaki basıncı azaltmaya da yardımcı oluyor.

 

Kulaklıklarınızı kontrol edin

Her iki FreeBuds 4i kulak içi kulaklık da sezgisel dokunmatik kontroller için yerleşik kapasitif sensörler içeriyor ve daha doğru yanıt için gelişmiş bir algoritma tarafından destekleniyor. Birkaç basit hareketle müzik çalın, arama yapın ve gürültüyü azaltın. Etkinleştirmek için, müzik çalma (müziği çalma / duraklatma) ve sesli arama (aramayı cevaplama / sonlandırma) için iki kez dokunmanız yeterli. ANC sistemini açmak, kapatmak ve Farkındalık Modunu başlatmak için uzun basmayı kullanın.

 

Ek olarak, kulak içi kulaklıkların yüzeyi, kullanıcıların yanlış dokunuşlardan kaçınmasına yardımcı olan yanlış dokunma önleme algoritmasıyla birlikte kir ve sürtünme izlerini ortadan kaldıran yüksek parlaklıkta bir malzeme ile kaplandı.

 

Akıllı telefonunuzun işletim sistemi ne olursa olsun, FreeBuds 4i'yi istediğiniz ekipmanla kullanabilirsiniz. Yeni Huawei kulaklıklar hem iOS hem de Android ekosistemlerinde çalışan tüm akıllı telefonlara kolayca bağlanarak herkes için en iyi ses deneyimini sağlıyor.

 

FreeBuds 4i, 749 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla HUAWEI Online Mağaza’da ön satışa sunuluyor. Ürünü alan kullanıcılara ayrıca Huawei Akıllı Tartı 3 satın alırken kullanabilecekleri 150 TL değerinde hediye kuponu da veriliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login