3 sene önce
3 sene önce

Unreal Engine 4’lü gerçek FPS deneyimi: Sabotaj

HES Games tarafından geliştirilen Sabotaj, Türkiye’nin ilk ve tek Türk yapımı P2W (Pay2Win) olmayan ücretsiz FPS oyunu olarak kitlesini genişletmeye devam ediyor. Sunduğu oyun içi deneyimle  sadece Türkiye için değil aynı zamanda global pazar için de önemli bir potansiyele sahip Sabotaj, Unreal Engine 4 ile geliştirilen nadir Türk yapımlarından olmasıyla dikkat çekiyor.

 

Sabotaj: Her detayı ile Türk işi FPS

 

Ülkesi için savaşan Türk askerlerinin oluşturduğu Force güçlerinin farklı ülkelerden ajanların oluşturduğu Tactic ekibine karşı mücadelesini sahneleyen Sabotaj, tüm bu dinamiklerle Türk oyuncuların gönüllerinde taht kurmayı başarıyor.  Sadece takımların Türk askerlerden oluşması ile değil aralarında Türkiye’nin turistik mekanlarının da yer aldığı 8 farklı haritayla da Sabotaj, etkileyici bir atmosfer sunmayı başarıyor. Bu haritalar arasında Agora, Galata, Kervansaray, Fort Boyard, Liman, Hangar, Ofis ve Kalekol yer alıyor.

 

En ufak detayına kadar Türk mühendisler tarafından yüzde 100 yerli ve milli kaynaklarla geliştirilen Sabotaj, klan maçları ve bireysel etkinliklerle heyecanı her daim zirvede tutuyor.

 

Silah kiralama ya da satın alma gibi rakiplerin kolayca avantaj sağlayabileceği, yeteneği ve rekabeti ikinci plana iten P2W öğelerinin yer almadığı Sabotaj ile HES Games, tüm oyuncuların eşit koşullarda rekabet edebilmesini önemsiyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login