3 sene önce
3 sene önce

İTÜ’lü Genç Yetenekler Bu Zirvede

İKZ ’21 ile kurumsal firmalar İTÜ’lü genç yeteneklerle bir arada…

 

Geleneksel olarak her yıl sektör temsilcileri ile öğrenci ve yeni mezunları buluşturan ve İTÜ’de yılın en büyük etkinliği olan İTÜ Kariyer Zirvesi ’21 (İKZ ’21) 6-7 Nisan tarihlerinde, Siemens ana sponsorluğunda gerçekleşecek. 

 

Bu yıl sanal ortamda düzenlenecek İTÜ Kariyer Zirvesi farklı sektörlerden, alanında lider 60 katılımcı firmaya ev sahipliği yapacak.

 

“Yeteneğe Dokun”

 

İKZ ’21, pandemi dönemi şartlarında, dijital çağa ve katılımcı firmaların beklentilerine daha fazla cevap verebilmek için, Yeteneğe Dokun (Touch the Talent) mottosu ile tasarlandı.

 

Bu yıl sanal ortama adapte edilen etkinliğin interaktif yapısı sayesinde, öğrenciler insan kaynakları yetkilileriyle daha etkin şekilde bir araya gelerek tek tıkla CV’lerini bırabilecekler. Bunların yanında çeşitli paneller, iş ve staj mülakatları, case study, tea talk ve workshop etkinlikleriyle de öğrenciler ile insan kaynakları yönetici ve çalışanları arasında sıcak bir diyalog kurulması amaçlanıyor.

 

İTÜ Kariyer Zirvesi, özellikle staj ve kariyer olanakları hakkında İTÜ’lü öğrencilerin ayrıntılı bilgi almaları, akademik eğitimleriyle yeteneklerine uygun pozisyonlara başvurmaları ve firmaların nitelikli insan kaynağına kısa sürede ulaşmaları adına büyük bir misyon üstleniyor. Zirve bu bağlamda, özel sektör temsilcileri ile genç kuşaklar arasında sağlıklı, dinamik ve sürekli iletişim mekanizması sağlayan bir kariyer etkinliği olarak görülüyor.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login