3 sene önce
3 sene önce

Türkiye Değişim Partisi, Elazığ İktidara Hazırlık Merkezini açtı

Çalışmalarına devam eden Türkiye Değişim Partisi, Elazığ İktidara Hazırlık Merkezini Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün de katılımıyla hizmete açtı. Çalışmalarla ilgili Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mehmet Ali Demir, bir değerlendirme yaparak, adımlarını çok hızlı attıklarını ifade etti.

Türkiye gündeminde erken seçim çağrıları ve tartışmaları sık sık yer bulurken, Türkiye Değişim Partisi de teşkilatlanma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak Elazığ’da Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün ve partinin üst düzey yönetiminin katılımıyla Elazığ İktidara Hazırlık Merkezi’nin açılışı gerçekleşti. Açılışta konuşan Genel Başkan Sarıgül, “Bir elimizde bayrak, yüreğimizde vatan millet sevgisi, Elazığ’a çare olmaya geldik. Türkiye Değişim Partisi olarak, günden güne büyüyoruz, gücümüze güç katarak dünümüzle kucaklaşıp Elazığ’a çare aramaya geldik benim ve dava arkadaşlarımın Milliyetçilik anlayışı akılcı, demokratik Atatürk milliyetçiliğidir. Demokrasi uygar bir tartışma rejimidir. Kavga rejimi değil, barış ve insanlık rejimidir. Türkiye Değişim Partisi ülkemizde kutuplaşmaya ve gerginliğe son verecektir. Yoksulların, yok sayılanların çaresizlerin kimsesizlerin kimsesi olmak için var” dedi. Açılışın ardından şehir turu da yapan Türkiye Değişim Partisi heyeti, İzmir’de teröristlerle girdiği çatışmada bedenini siper ederek, hainlere geçit vermeyen Şehit Polis Fethi Sekin’in kabri başında dua etti. 

“BÜYÜK KONGREMİZE HIZLA YAKLAŞIYORUZ”

Elazığ’da gerçekleşen açılışın ardından Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mehmet Ali Demir, “Gerçekten çok kısa zamanda, çok büyük işler yaptık. Tüm olumsuzluklara rağmen yapmaya da devam edeceğiz. Şu an Türkiye’nin şehrinde partimize büyük bir ilgi var. Tüm milletimize teşekkür ederiz. Kısa sürede 81 ilde İktidara Hazırlık Merkezlerimizi hizmete alacağız. Büyük kongremize hızla yaklaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“DEMOKRATİK ÇÖZÜMLER SUNACAĞIZ”

 Türkiye’ye demokrasi temelli bir siyaset anlayışı kazandıracaklarını dile getiren Demir, “Vatandaş bize güveniyor. İlgilerinin temelinde de bu güven yatıyor. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız. Türkiye’ye demokratik çözümler sunacağız. Demokrasi temelli siyaset anlayışımız; aydınlık, eşit, güçler ayrılığının uygulandığı, halkın sözünün geçtiği, vatandaşın sorunlarına çözüm bulan çalışmaların ülkemize kazandırılmasına vesile olacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login