3 sene önce
3 sene önce

Aliağa Pazarlarında Düzenleme ve Denetimler Devam Ediyor

Aliağa’nın Atatürk Mahallesinde Cumartesi günleri kurulan kapalı pazaryerinde vatandaşlar haftalık alışverişlerini güven içinde yaparken aynı zamanda kış sebze ve meyvelerini de bol seçenekler ile alma imkânına sahip oluyor. Sabahın erken saatlerinde kurulan tezgâhlarda kışlık sebze ve meyveler yine rağbet gören ürünler oldu.

 

Vatandaşlar alışverişlerini yaparken Aliağa Belediyesi Zabıtası ekipleri de sağlıklı ve güvenli alışveriş için pazar yerindeki Kovid-19 uyarı, bilgilendirme, düzenleme ve denetimlerini sürdürdü.

 

PAZARCI ESNAFINA FİYAT ETİKETİ VE TEZGAH TANITIM KARTI

Aliağa Belediyesi Zabıta ekipleri, Kovid-19 kuralları kapsamında daha düzenli bir hale getirilen pazaryerine tüm vatandaşların maskeli girişleri konusunda tedbirler alıyor, pazarcı tezgâhlarının sarı çizgilerle belirlenen sınırlar dışına çıkmasına da izin verilmiyor. Aliağalılar bu sayede daha geniş ve rahat bir ortamda alışverişlerini yapabiliyor.

Kapalı pazaryerinde vatandaşların daha düzenli ve bilinçli alışveriş yapmalarını hedefleyen Aliağa Belediyesi tüm pazarcı esnafına özel olarak hazırlanmış ve PVC ile kaplanmış fiyat etiketi ile tezgâh tanıtım kartı dağıttı.

 

Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar pazaryerlerinin daha düzenli ve güvenli olmasını için çalıştıklarını belirterek “Özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak bir arada bulunduğu pazaryerlerimizde

Kovid-19 denetimlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Bununla birlikte sosyal mesafeyi koruma adına sarı çizgilere riayet edilmesini sağlıyor, alışverişlerinde vatandaşlarımıza geniş alanlar bırakıyoruz. Bugün özel olarak hazırladığımız ürün fiyat etiketi ile tezgâh tanıtım kartlarımızı esnaflarımıza dağıttık. İlerleyen zamanlarda tek tip kıyafet uygulamasına geçerek daha düzenli, temiz ve güvenli pazaryerleri oluşturmayı hedefliyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın daha huzurlu ve güvenli alışveriş yapmalarını sağlamak. Çalışmalarımız kapsamında bizlere yardımcı olan pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login