3 sene önce
3 sene önce

Koç Üniversitesi Hastanesi Çocuk Polikliniği Günün Her Saatinde Ailelerin Yanında

Koç Üniversitesi Hastanesi Çocuk Polikliniği, 7 gün/24 saat her branştan konusunda uzman 41 pediatristiyle çocuklarının sağlığını alanında uzman kişilere teslim etmek isteyen ailelerin yanında yer alıyor. Koç Üniversitesi Hastanesi, “Biz hasta çocuk kalmayana, tüm çocuklar iyileşene kadar yanınızdayız ve burada var gücümüzle çalışıyoruz” söyleminden hareketle ebeveynlerin acil servislerdeki pediatrist taleplerini karşılarken, polikliniklerdeki geniş çalışma saatleri sayesinde ebeveynlere çocuklarının sağlık kontrollerini hafta içi ve cumartesi günleri uzun saat aralıklarında gerçekleştirebilme imkanı sunuyor.  

Tam teşekküllü bir çocuk hastanesi niteliğine ve kapasitesine sahip Koç Üniversitesi Hastanesi Çocuk Polikliniği, yenidoğan yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, alerji, endokrin, gastroenteroloji ve hepatoloji, göğüs hastalıkları, hematoloji-onkoloji, kardiyoloji, nefroloji, nöroloji, cerrahi, psikiyatri, ortopedi ve üroloji bölümlerinde, alanlarında uzman kadrosuyla günün her saatinde çocuklarının sağlığı için en iyisini düşünen ebevenylerin yanında yer alıyor. Koç Üniversitesi Hastanesi, hem 7 gün/24 saat hizmet veren Acil Pediatri Servisi hem de daha uzun süre ebeveynlerin ve çocukların yanında olmayı amaçlayan çalışma saatleri uygulaması sayesinde çocuklara ve ailelerine sağlık hizmetlerini diledikleri saatte alma imkanı sunuyor. Uzman pediatri ekibi, hafta içi 08:00-20:00 ve cumartesi günleri ise 08:00-18:00 saatleri arasında çocuk hastaları kabul ediyor. 

 

En güncel tanı ve tedavi yaklaşımlarıyla ülkenin referans merkezleri arasında bulunan Koç Üniversitesi Hastanesi Çocuk Polikliniği, 16 yataklı çocuk ve 15 yataklı yenidoğan yoğun bakım ünitesi, tek kişilik 24 odası ve 32 hastaya aynı anda hizmet verebilen polikliniğinde, 13 pediatri uzmanı, 18 yan dal pediatri uzmanı, 3 yan dal asistan doktoru ve 70 hemşire ile hizmet veriyor. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login