3 sene önce
3 sene önce

Onur Hareketi’ne Mersin’de büyük ilgi!

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, Mersin'de 40 araçlık konvoyla karşılandı.

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, Türkiye'nin dört bir yanında ilgi ve coşkuyla karşılanıyor. Akdeniz ve Güneydoğu gezisi kapsamında tüm Anadoluyu baştan aşağı karış karış gezen Aydın'ın bu kez durağı Mersin oldu.

 

 
MERSİNLİLER AYDIN'I BAĞRINA BASTI

Mersin’e gelen Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın’ı Mersinliler bağrına bastı. Yaşar Aydın, 40 araçlık bir konvoy tarafından coşkuyla karşılandı. Kendisine gösterilen yoğun ilgiyi karşılıksız bırakmayan Yaşar Aydın, kent girişinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara kısa bir konuşma yaptı.

 

 

"DAHA MEYDANLARA İNMEDİK"

Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, "Cumhurbaşkanlığı hayaliyle yatıp kalkanlar gelip Mersin’e bir baksınlar Onur Hareketi nasıl karşılanıyor. Bizi karşılamaya gelenler makam için, para için, şan ve şöhret için değil, Onur Hareketi'nin ortaya koymuş olduğu davaya sahip çıktıklarını göstermek için buraya, bizi karşılamaya geliyorlar. İktidar ve muhalefet şunu bilsin ki; biz daha meydanlara inmedik, bunlar daha ısınma turları" dedi.

 

"UMUTSUZLARIN YENİ ADRESİ ONUR HAREKETİ"

2 günde 6 farklı yerde konuşma yapan Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın’ın Mersin gezisini takip edenler arasında AK Partili, MHP'li, İYİ Partili ve bazı CHP'lilerin de olması dikkatlerden kaçmayan bir başka nokta oldu. Bu durumun da kararsız seçmenlerden sonra kendi partilerinden de umutlarını yitirenlerin yeni adresinin Onur Hareketi olduğu söylemlerini ortaya çıkardı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login