3 sene önce
3 sene önce

“En Başarılı 360 Derece Müşteri İletişimi” ödülü Altınyıldız Classics’in!

Sektörün lider markalarının açıklandığı LIFT AWARDS 2021’de “En Başarılı 360 Derece Müşteri İletişimi” ödülüne, Altınyıldız Classics layık görüldü.

 

Insider kişiselleştirme indeksine göre belirlenen 18 farklı kategoride; müşteri deneyimine yön veren, dijital dönüşüm ve deneyimlerini yeniden tanımlayan lider markaların buluştuğu LIFT AWARDS 2021’de, erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics oldu.

 

Pandemi nedeniyle online ortamda düzenlenen törende, açıklamada bulunan Altınyıldız Classics Online Satış Kanalları ve Pazarlama Direktörü Onur Uluğ Perakende sektöründeki öncülüğümüzü ve liderliğimizi e-ticarette de sürdürmeyi hedefledik ve başardık. www.altinyildizclassics.com ve mobil uygulamalarını yeni yatırımlarla güçlendirerek pandemi nedeniyle değişen müşteri ihtiyaçları çerçevesinde müşteri deneyimini mükemmelleştirecek birçok yeniliğe imza attık. Bu ödülü başta e-ticaret ekibimiz ve Altınyıldız Classics adına emek veren tüm çalışma arkadaşlarımız adına alıyorum. Bizi bu ödüle layık bulan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login